| ThePrinceOfAllSaiyans a întrebat:

Daca nu se izolau deloc oamenii din Romania era mai rau ca Italia?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
14 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

O sa ajunga sa fie rau ca in italy si spain pentru ca romanii nu stau in case si ies multi afara pentru ca asa vor

| TamplaruAnisoara a răspuns (pentru mgtow):

Acest virus exista si in atmosfera? Eu lucrez in gradina, ma afectează cu ceva. Sunt singura, grădinile fiind mari sunt la distanta mare de vecini. Iar ca sa îmi cultiv gradina va trebui sa lucrez mai multe ore pe zi. Iar după ce răsar plantele de multe ori zi lumina. Sper sa nu fie adevărat!

| mgtow a răspuns (pentru TamplaruAnisoara):

Depinde de evolutia lui

| Robertandrei4858 a răspuns (pentru TamplaruAnisoara):

Si eu sunt de la tara si am gradina in care am inceput deja sa plantez, eu consider ca atata timp cat ai grija de tine si esti igienizat corespunzator vei fii ferit de virus. Eu spre exemplu ies ziua si stau la soare care este de asemenea foarte benefic dar in schimb incerc p ecat posibil sa nu intru in contact cu alte persoane.

| TamplaruAnisoara a răspuns (pentru Robertandrei4858):

Mulțumesc pentru sfat. La mine in sat oamenii respecta restrictiile. Si inca nu exista nici un caz de infecție. Sa ne rugam lui Dumnezeu sa vindece tara de necredință si astfel se vindeca si de acest virus.

| XAMLenjoyer a răspuns:

Mult, mult mai rau: spitale arhipline, panica si multi, multi morti.
Un scenariu relativ apocaliptic, in special regasit in magazine.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Evident.

Răspuns utilizator avertizat
| Kevinn2000 a răspuns:

Dacă nu se izola niciun om din România, cazurile ajungeau aproape la 100% cred. Foarte puțini erau cei care nu se infectau, un număr nesemnificativ, deci era jale.
O să postez un video pr Youtube pe această temă, cred, și sper să ajungă să fie privit de foarte mulți Români, care să dea măcar informația mai departe, nu neapărat video ul.
Sunt mulți ignoranți, dar o să explic și dezavantajele lor. Pentru că toți ieșim în pierdere dacă ieșim afară.

| Robertandrei4858 a răspuns:

Inca e doar inceputul, gandeste-te ca nu se va putea sta asa toata viata. Oamenii au nevoie de resurse, cand se vor termina banii de la saltea si alimentele atunci vei vedea adevarata problema. Sa speram ca nu va fi asa dar eu deja am o imagine in formata despre cum va fi. Sti prea bine cum sunt romanii, incapatinatii! La cat de pregatiti suntem, o sa fie mai rau ca in Italia. tinem legatura si vedem

| AlexMh a răspuns:

Asta e intrebare retorica. Tu ce crezi? Logic ca era mai rau, si cum spune si colegul asta e doar inceputul, de pe la 100 de cazuri pe zi, ieri erau in jur de 130, iar astazi 308 la prima strigare de dimineata. Ritmul creste exponential.

| eusebiu27 a răspuns:

Parerea mea ca mai mult de o luna doua cu izolarea nu merge
1.paradesti economia
2.paradesti societatea
3 o solutie ar fi ca in perioada aceasta de izolare toate persoanele care sunt trecute in izolare si in caratina testate la fel si restul populatiei care este neafectata
apoi scoasa izolarea persoanele tinere si apte de munca sa porneasca economia bolnavii si varstincii izolati iar persoanele infectate sau izolate sau in carantina pazite cu maxima strictete