| Maxx23 a întrebat:

Daca Romania va fi zona rosie
Si Ungaria e zona verde
Pot intra in carantina cand ajung in Ungaria din Romania sau cand ma intorc din Ungaria? Stau in zona de frontiera cu Ungaria. Nu sunt nici vaccinat. Tarile cu risc epidemiologic s-au actualizat. România va fi zonă roșie începând de duminica asta la ora 00:.00

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Https://www.mae.ro/travel-conditions/3756
gasesti aici informatiile oficiale

Bula
| Bula a răspuns:

Romania se vopseste anticipat, cu data si ora precisa. big grin
Cand vei trece frontiera, vei avea culoarea amestecata (rosu + verde = maro). Vopseste-ti masina /bicicleta /hainele in culoare maro, astfel te vei camufla de virusi. big grin

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Iti faci un test si gata.

| vmalex21 a răspuns:

Depinde de ceea ce decid autoritatile maghiare.Cand te intorci din Ungaria nu vei intra.