| Freddie23 a întrebat:

Daca sunt in carantina pentru sosire din alta țară cu test negativ, cei din casa cu mine trebuie sa stea si ei in carantina?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
Răspuns Câştigător
| Dddonkey a răspuns:

Ce logica de caine fara neuron, sa ai test care atesta ca nu ai covid dar cu toate astea sa stai izolat. Ca si cum toata lumea trebuie tratata ca bolnavi chiar daca nu sunt.
Imagineaza ti ca te duci la doctor si iti spune ca nu ai nimic dar cu toate astea incepe sa te trateze de cancer.

| RaduRobertRO a răspuns (pentru Dddonkey):

Asta cu stai in carantina "doar" pentru ca circuli e o tampenie 100%. Explic si de ce. RO sau orice alta tara nu e mai cu mot, nu mai zic ca poti veni dintr-o tara unde incidenta e mai mica ca in RO. Asadar cu ce esti tu mai cu mot fata de unul care vine de la Vascauti fata de unul care vine de la Tokio? Cu nimic. Cam asta e logica. Numai ca nu intereseaza pe nimeni, nici la noi nici aiurea in orice alta tara. Dovada este ca ii doare "la basca" ca in casa ai mai sunt 100 de persoane, juri pe rosu ca nu intri in contact cu ei si e suficient. Dar sa iesi la plimbare, la 100 m distanta de alte persoane, cu masca de gaze pe figura nu se poate. Absurd.

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai nu e logic ca trebuie sa stea toti, altfel ce rost mai are carantina?

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Din cauza unora ca tine o sa intre iar Romania in carantină ca va tot plimbati prin alte țări, dar stati naibii acolo daca tot plecati, numai veniti in țara niciodata. Sau nu mai plecati in alte țări ca peste tot este covid ce crezi ca faci in strainatate? O l.bă.

| RaduRobertRO a răspuns:

Teoretic da, practic nu sta nimeni. Trist dar adevarat.