| ZeulMuschilor a întrebat:

Daca vine WW3 armata o să fie obligatorie? O să ii ia și p-astia gay, trans?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
14 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Depinde de situatie.
Cred ca armata obligatorie s-ar introduce in cazul unui razboi lung, generalizat. Si oricum, inrolare/mers la razboi se poate face si fara armata obligatorie.
Eu nu cred ca ar fi lung, "puterile" nu sunt egale, si prea putin s-ar mai lupta in transee, ca rus... pardon. Ca in 1940.
Un exemplu de razboi modern ar fi Israel - Iran. Si manevrele Ucrainei impotriva Rusiei.
Unul pe jos, celalalt cu drona.

Si sa nu uitam: suveranistii bateau apropouri cu armata obligatorie; nenea Putin are nevoie de prosti. Are experienta in trimis soldati nepregatiti, la moarte sigura. E traditie sovietica.

Legat de poponauti, situatia este simpla, momentan: cine are M in "buletin", intra in incidenta legii martiale.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Muschi da, creier ba... Am auzit ca nu vor lua culturistii, manelistii, influencerii, si travestitii. /s

| gabicoo a răspuns:

P-astia asa ca tine nu te ia.

| johnnny123 a răspuns:

Asta este grija ta principală dacă începe WW3?

| J0B0MAT a răspuns:

Da, dar primii îi ia pe georgiști. Ăștia care au votat Nicușor sunt privilegiați acum. Armata de gay e spuma, când le dă ăstora drumu' s-a terminat și cu rușii și cu tot.

| LisaJulie a răspuns:

Nu vine nimic, a fost razboi mai mare in Orientul mijociu si nu s-a intamplat nimic

| Ambivert a răspuns:

Sa speram ca da.

| Seba2013 a răspuns:

Este o necesitate dezvoltarea in spionime. Sa ne invete toate armele sa ne batem dusmanii doar prin tehnologie stand la masa la un suc. Vrem sa fim si noi soldati moderni. Ne cresc prea civili. Trebuie sa ne invete strategie. Toate occidentalele stiu cum sa iti intre in wathup si sa te asculte. Noi de ce nu stim? Vrem ochelari prin care vedem in spate. Vrem ateiste consiliere care sunt speciale in spionime si spatiu din partea statului ca sa manipulam oamenii simpli si normali. Vrem sa ne lasa sa facem grupari de spionaj pentru a controla omul normal si a scoate din el última picatura pentru dezvoltatea statului. Traiasca Corporatiile de spioni pe care ii lasa statul sa produca randament alienat populatiei. Populatia trebuie sa lucreze pentru común si in masa cu putin uzufruct. Traiasca economía fascista si contra economíe democrática. Toti fraierii vor sa fie bogati.

| UnchiulRamiz a răspuns:

Normal ca da! Esti cu musca pe caciula de intrebi de gay si trans? Pe toti o sa ii ia fara exceptii.

| eliancodrut a răspuns:

Nu intreaba nimeni ce orientare sexuala ai. Ai organ masculin intri ca barbat. Este interzis sa se intrebe ce orientare sexuala are unul care intra in armata.
Atata timp cat nu savarsesc abateri de la conduita - ma refer sa hartuiasca sau sa violeze - nu este problema.
Si pana acum erau in armata, atat cand stagiul militar era obligatoriu si dupa, persoane cu alta orientare sexuala. Atat doar ca si-o pastrau in anonimat. Sunt si cadre militare de acest fel, in special bisexuali.

| Alex765431 a răspuns:

Da, normal, îi duce pe toţi, inclusiv gay si tranz.

| stampex a răspuns:

Nu.vor trece imediat la,, adventisme,, de ziua a 9a!

| raazVann a răspuns:

Normal ca da. Ei sunt vazut ca barbati chiar daca si-au facut ei schimbari….

Întrebări similare