| AlexDorinel a întrebat:

De ce in Italia a fost asa puternic coronavirusul?

Tind sa cred că această țară are cea mai mare durere in... de restricții și chefurile lor sunt de nestăpânit.

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
6 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Slaba imunitate a avut ca rezultat multi morti, plus ca multi erau batrani si cu boli grave, e destul sa ai diabet si covid si sunt sanse mari sa mori =prin asociere

Răspuns utilizator avertizat
| Iote a răspuns:

Nu uita ca in Italia s-a manifestat prima data si rapid dupa China. Nu prea stia nimeni cum trebuie procedat. Degeaba te legi de chefuri. Ei au avut carantina mai severa decat noi.

| CIaudiu a răspuns:

Italia este diferita fata de Romania. Italienii sunt cunoscuti la nivel mondial iar asta a atras si atrage zeci de milioane de turisti anual de peste tot de pe glob. Virusul practic i-a luat prin surprindere pentru ca Chinezii la inceput au incercat sa ascunda boacana facuta pana cand si-au dat seama ca deja s-a raspandit atat de mult incat trebuie sa declare asta la nivel mondial pentru a se lua masuri. Turismul aglumerat a facut ca virusul sa fie mai raspandit. Acum te intrebi: ok, si totusi au mult mai multi decat noi. Pai ei au o densitate mult mai mare. Au o populatie de 60 de milioane. Noi de 19 si totusi am atins si noi milionul. Aria ambelor tari sunt asemanatoare, deci ei stau mai inghesuiti facand virusul sa se raspandeasca mai repede.

| ReZiSTorr a răspuns:

La inceputul pandemiei, Italia nu a luat atat de mult in cosiderare acest virus pana s-a ajuns la suma de 30.000 de infectati parca.De acolo s-au raspandit din ce in ce mai mult, pana au luat masuri

Răspuns utilizator avertizat