| AlexDorinel a întrebat:

De ce nu e dorința de vaccinare in Romania și în UE în general?(e foarte mică)

Avem 4 vaccinuri, e gratis vaccinarea, cel puțin în România, nu stiu in alte tari daca e gratis.

Eu cred că teoriile astea ale conspirației ne încurcă.In Africa daca auzeau aia de vaccin se îngrămădeau să îl facă și noi avem 4 vaccinuri la colțul străzii și tot nu vrem sa ne vaccinam.

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
13 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Fiindca fiecare vaccin care-l bagam in corp contine virusi morti, care oricum ne afecteaza sistemul imunitar, iar daca omul are deja probleme autoimune, atunci starea lui se inrautateste si se agraveaza.

| Violleta2022 a răspuns:

De fapt, Romania sta foarte bine cu vaccinare, in comparatie cu Australia, unde desii nu mai exista covid si infectati de aproape 3 luni, nu se inghesuie nimeni sa faca vaccinul.
Suntem 25 milioane de locuitori in Australia si s-au vaccinat doar 1.8 milioane doar.
Aici nu avem decat Astra Zeneca si fffff putine Pfizer si nimeni nu vrea sa faca Asta Zeneca, fiindca are f multe efecte negative.

| DemonLord a răspuns:

De unde știi ca aia din Africa s-ar înghesui la vaccin?

Răspuns utilizator avertizat
| DemonLord a răspuns (pentru AlexDorinel):

Tocmai ca din cauza lipsei de informații nu se înghesuie.

| Mopmop a răspuns:

Pentru ca in Ro apar politicienii care"stiu tot". Pe seama bolii si a mortilor obtin voturi. Prin extensie avantaje pentru ei si cei apropiati lor.
Ce avantaj crezi tu ca au ei daca explica simplu oamenilor: daca te vaccinezi te protejezi pe tine si dai timp altora sa fie tratati daca fac forme grave?

Răspuns utilizator avertizat
| Dintrebare a răspuns:

Pentru ca la noi toata pandemia asta a fost transformata intr-o mascarada. Pentru ca presa face o treaba de 2 lei si dezinformeaza ca la nebuni. Pentru ca autoritatile habar nu au sa comunice. Si pentru ca oamenii nu mai au incredere in nimeni din cauza ca sunt mintiti non stop

| SociopatuI a răspuns:

Pentru ca avem o tara plina de analfabeti conspirationisti propagandisti religiosi superstitiosi paranoici antistiinta, fara virgula. Asta e denumirea intreaga al fiecarui cetatean in parte care e cu filetul pe dreapta.

| DanielDanny a răspuns:

Pentru ca in loc sa vina specialiști sa vorbeasca la TV, vine domnu "guvernul meu" si ne indeamna ca asa e bine!

In timp ce "specialistii" facebookului care primesc viziuni astrologice de la aia care vand uleiuri esentiale vindecatoare, împrăștie zvonuri care mai de care!

De exemplu era cineva care spunea pentru ca vaccinul e testat pe animale, ne injecteaza si pe noi cu ADN de animale!

Da bine, si celelalte vaccinuri pe ce crezi ca s-au testat, pe extracteresti?

| suntserios a răspuns (pentru DanielDanny):

Zilnic sunt specialisti la tv care spun sa ne vaccinam...iar domnul guvernul meu e la momentul actual politicianul cu cea mai mare legitimitate in Romania avand cele mai multe voturi, nu e normal sa iasa sa indemne populatia?

| DanielDanny a răspuns (pentru suntserios):

E normal si bravo lui, dar sa aduca el specialisti! Nu sa apara cate unu la cate o emisiune ca asa nu-i crede nimeni, zic: "uite si pe asta ce spune, alantu spune altveva la emisiunea cealaltă, si altul spune ca scapam anul viitor, si altul in 2 luni si altul ca niciodata"

Si deia lumea e confuza si prefera sa nu faca!

| Johny94c a răspuns:

Pentru ca exista si oameni care spun ca vaccinul nu e bun, sau altii ca vaccinul e foarte bun si ajuta, altii spun ca vaccinul are cipuri sau ca modifica ADN-ul uman, si asa apar multe teorii conspirationiste. Nici nu mai stii ce sa crezi, sincer mie o parte din medici imi spuneau ca vaccinul e bun si ajuta foarte mult, altii ca vaccinul nu e bun si te omoara. Sincer acum nu mai stii ce sa crezi cu toate teoriile conspirationiste.
Cea mai tampita conspiratie e aceea ca in vaccinuri se afla nano-roboti ce se activeaza cu ajutorul retelei 5G