anonim_4396
| Anonim întreabă:

De ce nu purtau pompierii in masina de pompieri masti? Stateau 3 in cabina soferului la distanta foarte mica unul de altul. Deci nici vorba de distantare sociala.

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
Răspuns Câştigător
| Spo0ky a răspuns:

Relax, sunt nenumarate cazuri de genu., nici in mijloacele de transport comun nu se pune totdeauna.

3 răspunsuri:
| GPA a răspuns:

Asta este meseria! Pompierii se expun pentru a salva vieți, ceea ce este mult mai important decât grija asupra virusului. Chiar și așa, este sufocant în autovehicul să stai cu masca, mai ales pe o căldură toridă. Se cunosc doar, sunt colegi și știu ce au de făcut. Sunt sigur că trec printr-o verificare medicală înainte de-a începe munca (asta include și testări Covid). Cei depistați sunt puși sub izolare/carantină.
Aici nu mai este vorba strict de distanțare, ci de priorități.

| Anonim explică (pentru GPA):

Da,ai dreptate. Daca verificarea medicala nu se face inainte ar putea imbolnavi pe altii. N-am de unde sti. E cam ciudat ca masina lor scotea fum cam gros pe teava de esapament.

| Michaeel a răspuns:

Pana și în mașină am ajuns sa purtam măști. Ce ai tu cu pompierii, e asa de greu sa îți vezi de treaba? Sunt colegi de munca, ce te interesează pe tine. Dacă alții nu poarta masca in loc sa stai pe TPU sa ceri explicați mai bine ii întrebi pe ei sau practici tu distanta sociala dacă alți nu o fac.