| Girly97 a întrebat:

Din 15 martie suntem obligați să purtăm măști de protecție în spațiile închise. Eu nu am nimic împotrivă dar unii poartă ochelari de vedere iar purtarea unei măști este un adevărat coșmar, ochelarii aburindu-se din 5 în 5 secunde iar noi suntem forțați să îi ștergem constant!
Există măști speciale pentru noi?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Mastile chirurgicale se lipeste suficient de bine de nas ca sa nu fie problema asta. Port ochelari si am testat

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Poate din 15 mai o sa fim obligati la purtarea mastilor in spatiile publice inchise. Si mastile nu acopera ochii, deci nici ochelarii.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Din 15 mai nu martie

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Dacă nu poți să-ți pui lentile de contact umblă fără ei pe stradă și îi pui doar când ai nevoie. Vezi dacă găsești măști care au acel element de metal care strânge la nas.