| corbubianca a întrebat:

Dragi membri TPU! Sunt un bunic care incearca sa isi ajute familia, copiii si nepotii. De cand cu pandemia, nora mea a ramas fara munca. De atunci e mereu stresata, nervoasa, mai tipa la copii. Nu a fost niciodata o mama rea, insa se vede ca a fost afectata de situatia asta in care ne aflam. Eu stau cu ei pentru ca mi-au cerut ajutorul si nu am mai putut pleca apoi. Se cearta si intre ei, adultii. Eu cum ii pot ajuta? Nici copiii nu mai reusesc sa ii mai supraveghez pentru ca sunt mereu pe ganduri si distras. Ajutati-ma!

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
| SimonaPSI a răspuns:

Cu intelepciunea pe care viata v-a adus-o, bunicule...
Cu blandete si rabdare. Acestea sunt ingredientele lipsa in multe din familiile din ziua de astazi. Fiti elementul de stabilitate si toata lumea se va simti mai in siguranta. Numai bine

Simona CarstoiuSimona Carstoiu
2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Draga bunicule, poti te rog sa-mi spui de ce te cheama "bianca"?