| highheels a întrebat:

Dupa ce trec 14 zile de la a doua doza cu Pfizer(imunitate completa) se poate calatori oriunde in UE fara a mai fi nevoie de test rapid/PCR?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Momentan nu, inca nu s au stabilit niste reguli clare

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Salut,

Eu sunt Franta si iti trebuie test PCR cand treci granita, nu exista nimic in legatura cu vaccinul.

| highheels explică:

Pai de la libertate in restaurante si la concerte, la marijuana in New York si 100 de dolari in Virginia, ar trebui sa faca si ei un next level si sa avem gratuitate cei vaccinati in a circula fara piedici...sau mai trebuie sa-si faca tarile plinul cu testul antigen si PCR?