anonim_4396
| Anonim întreabă:

E cineva de aici care a făcut vaccinul anti Covid - 19 până acum?
Cum se numește vaccinul?
De când a-ți făcut vaccinul?
Cum vă simțiți după vaccin?
Mai urmează să mai faceți?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
10 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Am făcut Pfizer, în aprilie prima doza, în mai rapelul.
După rapel am avut o zi de dureri musculare (ca la gripă), în rest sunt foarte bine.
A 3-a doză am înțeles că nu e necesară pentru toată lumea, dar dacă va fi disponibilă, o voi face.

| Frank51 a răspuns:

Moderna, acum vreo 4 luni, m-am simțit rău după rapel, a trecut cu un nurofen. Fac oricâte sunt necesare, nu e ca și cum ar fi ceva greu de făcut.

| xerxes1 a răspuns:

Eu urmez exemplul femeii de 105 ani care s-a vaccinat.
Astept sa am varsta ei.
Deocamdata am trecut prin boala, si sunt ok.

| xerxes1 a răspuns:

In Israel se vorbeste deja de a 4-a doza.

| EyesClosed a răspuns:

Am făcut ambele doze cu Moderna acum 5 luni și mă simt foarte bine. După vaccin am avut ca efect secundar o ușoară durere la locul înțepăturii, dar nimic grav...se simțea ca o febră musculară și cam atât. A doua zi am fost la antrenament și m-am antrenat normal și fără probleme. (sunt maratonist și am alergat peste 12 km a doua zi), deci dacă nu ești hotărât eu zic că merită, iar în plus Moderna e cel mai eficient vaccin pentru tulpina delta (lucky me, pe atunci când l-am făcut nu exista tulpina asta).

anonim_4396
| Anonim explică:

Bună! Da, eu am chiar 12 ani si acum 2 luni, după ce am împlinit 12 ani, mi l-am facut.
La prima doza m-a durut bratul 2 zile și am simțit o stare de amețeală și dureri de cap. Am luat un NUROFEN și a trecut.
La a doua doza:
Am avut febra aproape de 39, m-a durut bratul 2-3 zile și am simțit după cam o săptămână o stare de oboseala.
Menționez ca am făcut cu Pfizer. Recomand pentru ca și rudele mele(părinți, bunici, verișori mai mari), au făcut și nu au pățit nimic, în afara de reacțiile adverse pe care le-am avut și eu

| Anonim explică (pentru anonim_4396):

A și bineînțeles, dacă o sa mai fie nevoie o sa mai fac și alte vaccinuri care ma pot proteja ca să pot merge în siguranță și la scoala si în alte locuri publice.

| Buzi213 a răspuns:

Am facut vaccinul Pfizer, cele 2 doze in mai si iunie si pot spune ca nu e nicio diferenta, e exact ca inainte, n-am avut niciun simptom dupa vaccin si nici nu doare intepatura, daca o sa mai fie nevoie de o a treia doza, o sa fac pentru sanatatea mea si a celor din jur.

| Gnomzy a răspuns:

Da, am fost vaccinat cu Pfizer în iulie, mă simt ca și înainte, iar dacă o să mai fie nevoie, o să mai fac

| Dark7Soul a răspuns:

Mai bine treci prin boală decât să te vaccinezi.