| ȚaraGalilor a întrebat:

Este adevarat ca dupa 1 iunie se vor relaxa restrictiile sau vom reveni la normalitate(desi nu cred ca putem reveni într-un timp foarte scurt)?
Cat mai vor politicienii sa isi bata joc de noi?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Poate de la 1 iunie 2022, fiindca de la 1 iunie anul asta nu este posibil asa ceva, inca sunt peste 3000 de infectati pe zi, sute care mor si tu intrebi de normalitate?
Daca toata lumea ar intelege gravitatea contaminarii cu acest virus si ar sta in casa, iar cand ies ar purta corect mastile, atunci virusul ar dispare si s-ar putea intra in normalitate.
Politicienii su-si bat joc de nimeni, iti bati singur joc de tine, cand refuzi sa porti masca si te duci in aglomeratie. Marea problema este ca-n inconștienta voastra, nu va bateti joc doar de voi ci si de familia voastra, pe care o infectati si puteti sa-i omorati, daca aveti deja parinti sau bunici batrani si bolnavi.

| ȚaraGalilor explică (pentru Violleta2022):

Nu am zis ca sunt anti-masca! Ba din contra, nu sunt unul din sustinatorii Sosoacei dar mi se pare ciudat sa crezi ca putem reveni la normalitate doar daca ne vaccinam! Mai ales ca nu cred ca vom atinge target ul ala de 10 mil de vaccinati in cazul in care doar 35% din oameni s au vaccinat! Car despre restrictii, masca etc da isi au rostul dar majoritatea dintre ele mi se par chiar tampite!

| Violleta2022 a răspuns (pentru ȚaraGalilor):

Eu nu am mentionat nicaieri, despre nici un vaccin!
te rog, mai citeste odata raspunsul meu.

6 răspunsuri:
| Digikey a răspuns:

Masurile sunt cam la fel in toate tarile, nu sunt politicienii atat de inteligenti incat sa stie sa dea asemenea masuri.
Ele vin dictate de sus.
Cele mai multe sunt inutile pentru motivul pentru care credem ca au fost date.
Cine are mai mult de doi neuroni intelege si singur.Dar din pacate 90 % din populatie nu au.
Vezi raspunsul cu funda.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Cel mai probabil se vor relaxa restricțiile. De revenit la normal vom reveni abia după un an sau 2.

| NunuNini a răspuns:

Stiai daca te uitai la stiri si nu pe Facebook sau alt site prost.
Nu revenim la normalitate. Doar se redeschid crasmele la interior (pana acum se servea afara) si revine la normal programul magazinelor alimentare.
Situatia e la fel in intreaga lume, nu numai la noi.

| Mopmop a răspuns:

La cum comunica autoritatile si fac campania de vaccinare cred ca peste 4 ani renuntam la restrictii! Despre ce vorbim in Ro? Aici in UK februarie si jumatatea lui martie 2021 astia au vaccinat 20 milioane de persoane! Noroc ca suntem milioane de romani in afara ca asa se pot lauda si ai nostri ca suntem vaccinati!