| Katona_Claudiu_1999 a întrebat:

Eu nu înțeleg cum avem tot 100 și ceva de aproape de 200 de morți răpuși de coronavirus zilnic, când o grămadă de oameni s-au vaccinat, ar mai trebui să mai scadă numărul de morți, mai nou aproape toți oamenii care mor sunt uciși de coronavirus?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ce ai vre sa se intampla cand s au vaccinat abia 15% sa dispara brusc? Vezi in Israel. Ei au rata de vaccinare de peste 50% si decesele sunt aproape de 0

| Violleta2022 a răspuns:

Daca omul nu vrea sa asculte si sa inteleaga ca virusul Covid este un virus periculos, sa stea in casa ori sa se protejeze cand ies la cumpaarturi, fiindca si-ao fac cu mana lor daca nu se protejeaza, infectandu-se.
Ai idee cati s-au vaccinat?
Vaccinati aproape 2.5 milioane din 19 milioane populația României. Cate persoane sunt inca nevaccinate?
Stii sa faci o socoteala simpla de aritmetica, sa vezi ca nici macar un sfert din populatia tarii nu a facut inca vaccinul?

https://www.zf.ro/......e-20043417

Romania este pe locul 21 in lume din totalul de 220 de tari afectate. de covid In stare critica sunt in spital acum 1280 si probabil jumatate din ei vor murii.
Zilnic sunt in jur de 2000-3000 de noi infectati. Asadar, pana omul nu va intelege ca statul in casa, izolat, va face sa dispara virusul, nu se va termina cu el.
https://www.worldometers.info/coronavirus/

| Feri5 a răspuns (pentru Violleta2022):

Izolarea afectează psihic omul! Foarte mulți prieteni ies seara la o cafea, un suc, o bere și uite așa ne infectăm mai ușor!
Câțu zice că revenim la normalitate pe 1 iunie cu condiția să avem 5 mil. de vaccinați, și, cum au auzit românii de normalitate, chiar de acum au început să meargă în vacanțe. Treaba nu stă așa! Virusul, dacă va suferi mutații, degeaba te-ai vaccinat!

| Panamax a răspuns:

Im medie in Romania mor zilnic intre 700 si 750 de persoane din diferite cauze.Media se mentine stabila cu sau fara virus cu sau fara vaccinare.

| XatomisX a răspuns:

Oamenii stau si cate 2 luni la ati e normal sa moara sunt din perioada cand inca nu era vaccinul la noi, probabil din vara o sa se mai moara asa