| KR0NSTADT a întrebat:

Există suficiente acțiuni și informații în mass-media care duc invariabil la concluzia că măsurile luate împotriva acestui coronavirus sunt în mare parte inutile, unele fiind chiar imbecile.
De exemplu:
1) Profesorul Kari, inventatorul testului PCR a spus clar, public, că PCR-ul are o cu totul altă utilizare, cu acest test putându-se identifica doar o secvență ARN posibil purtătoare de virus.
2) Marile companii producătoare de vaccinuri sunt cunoscute și penalizate cu miliarde de dolari de către justiția federală din SUA, pentru mințirea pacienților și/sau ascunderea unor informații vitale în prospectele medicamentelor.
3) Pandemia implică izolarea TOTALĂ a persoanelor din zona afectată, nu doar purtarea unei măști non-antivirus. Că d-aia e pandemie!
4) Ar fi mai multe de spus, dar n-am timp acum.

Toate cele susținute de mine mai sus pot fi foarte ușor de verificat pe net, făcând doar câteva click-uri. Cine nu este măcar în stare să acceseze aceste informații, este pur și simplu ignorant.
Întrebare: există vreo șansă, în viitorul apropiat, ca majoritatea oamenilor să conștientizeze faptul că ceva nu este în regulă cu tot balamucul ăsta, și să înceapă să își pună serios niște întrebări?
P.S. Sunt un om cerebral, caruia îi place logica și argumentația la temă. Nu cred în rahaturile cu 5G și cipuri în vaccin, sau alte idioțenii.

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
1 răspuns:
| Nilsson a răspuns:

E foarte greu să convingi pe cineva manipulat de știri, informația emoțională este mult mai puternică decât informația obiectivă.
Și mie mi-au fost șterse abuziv numeroase postări, trăim într-o cenzură ca pe vremea Inchiziției.
Când adevărul este prea evident, singura armă de atac este ascunderea lui.
Ei nu pot veni cu niciun argument pertinent.