anonim_4396
| Anonim întreabă:

Există vreun site de internet pe care pot vedea și numărul de cazuri din localitatea mea? Adică nu doar pe județ.

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
Răspuns Câştigător
| NorNegru a răspuns:

Salut! Poti consulta pagina web a DSP-ului din judetul tau. In mod normal ar trebui sa-ti afiseze un tabel cu toate localitatile si incidenta din fiecare localitate in parte. Tabelul se actualizeaza odata la cateva zile.

| Anonim explică (pentru NorNegru):

Am găsithappy Mersi mult de răspuns, nu știu de ce nu m-o dus mintea la treaba asta înainte să pun întrebarealaughing

4 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"numărul de cazuri din localitatea mea?"


cazuri de ce, viol a limbii române?

| Simpatik a răspuns:

Te contrazic draga zilog, tu poate nu crezi dar te asigur ca covidul este cat se poate de real, boala este reala si multi au murit din cauza ei sau au ramas cu sechele, ca cifrenele sunt masluite sau nu de mass-media si alti masoni asta nu stiu si nu ma interseaza interesul lor pervers.

| florin926481f a răspuns:

Daca erai mai atent/ă categoria se numeste CORONAVIRUS deci tu de ce fel de cazuri crezi ca e vorba?