| TamplaruAnisoara a întrebat:

In Italia peste 6000 de medici si personal medical este infectat cu coronavirus. Au murit 51 de medici din cauza infectării cu acest virus. Toți erau pensionari. Daca medicii nu se pot proteja si vindeca, cum ar putea omul simplu care inca nici nu poate sa creadă ca e ceva real? Dovada inca unii mint cu privire daca s-au întors din străinătate, iar alții nu respecta restricțiile impuse. Si daca ar suporta doar ei consecințele, dar ii pune in primejdie si pe cei din jur. Ar trebui sortați si duși in carantina obligatoriu toți cei prinși in astfel de situații si nu numai amendați. In Franța 240 de azile de bătrâni sunt contaminate. Chiar se dorește exterminarea bătrânilor in masa la nivel mondial? Se estimeaza ca contaminarea cu acest virus va ajunge intre 7-22 milioane si ca va revenii la viață anual in sezoanele gripale ca si celelalte gripe. Va fi o neorânduială la nivel mondial in toate domeniile. Dumnezeu sa anihileze acest virus așa încât sa nu mai contamineze pe nimeni si sa nu mai revină niciodată!

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
Răspuns Câştigător
| ania a răspuns:

Dumnezeu îl va înlătura când hotărăște El/
când voi trimite ciuma în poprul meu, dacă poprul meu, peste care e chemat Numele Meu, se va smeri se va ruga și va căuta Fața Mea și se va abate de la căile lui rele, îl voi asculta din ceruri, îi voi ierta păcatul și=i voi vindeca țara.( 2 Cronici 7/14)
Treaba noastră e să ne întoarcem la el, să ne cerem iertare pentru păcatele noastre, să ne dăruim sufletul Lui, să citim Carte Lui, Biblia, ziua de mâine nu e a noastră, viața și moartea noastră sunt în mâna Lui.

12 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Omul nu poate sa creeze virusi, nici nu stim e un virus, adica mai avem.multe de cunoscut, omul nu poate manipula virusi nu poate sa il faca sa atace pe cineva, asa ceva e sf, eu am. avut o banuiala ca a implantat americani in china, dar uni spun.ca e gripa sezoniera atat., daca muriti nu va bucurati ca mergeti in rai?

| TamplaruAnisoara explică (pentru RAY):

Nu știi tu ce se pune la cale. Iar cine știe nu poate vorbi ca e in pericol. La Revoluție existau doua guverne in formare. Unul in grupul lui Iliescu, altul in grupul Generalului Gușe. Acesta din urma a fost mai transparent. Când rușii i-au întrebat la telefon daca au nevoie de ajutoare acesta (Gușe) a spus nu, si totul a fost transmis la TV in direct. Grupul lui Iliescu, daca a fost a intrebat sau nu, nu știm pentru ca nu s-a transmis nimic cu privire la acest lucru. Concluzia: Iliescu a învins si inca trăiește, iar Gușe a pierdut nu numai conducerea, dar in scurt timp si viață. Si nu numai el si alții din grupul lui dar îmi amintesc doar de Anda Călugăreanu. Acesta este motivul pentru care se tace. Si cu privire la moarte, fiecare își dorește sa moara fara suferințe si fara sa fie victima semenului sau.

Bula
| Bula a răspuns:

Coronavirus are efecte asemanatoare ca si virusii gripali: cu timpul imunizeaza intreaga populatie, iar daca revine in cativa ani, atunci va afecta pe cei cu probleme de sanatate vitale.

Nici nu-ti dai seama cati virusi si microbi ai in organism. Aflii de ele doar daca apare o dezechilibrare.

| johnnny123 a răspuns:

"Chiar se dorește exterminarea bătrânilor in masa la nivel mondial?"

Pentru cultura ta generala (si a tuturor celorlalti care cred in teoria ca cineva a creat acest virus si l-a eliberat intentionat), te informez ca in istoria omenirii au mai existat nenumarate epidemii, cele mai vechi consemnate datand tocmai din secolul al doilea.

Pe acelea cum le explici?

Sau si ciuma bubonica din secolul XIV a fost creata in laborator, de expertii virusologi din anul 1347?

Poate si Ciuma lui Justinian din secolul VI a fost creata prin manipulare genetica intr-un laborator secret al Imperiului Roman?

Este nevoie de maxim zece secunde de gandire ca sa-ti dai seama ca nu exista niciun motiv sa crezi ca cineva a creat intentionat acest virus. Dar poate zece secunde de gandire este prea mult pentru unii oameni...

| TamplaruAnisoara explică (pentru johnnny123):

Profesorul si omul de știință TURCAN a spus asta la radio si ca a facut-o din orgoliu. A spus ca un virus nu poate fi creat in laborator, dar poate fi modificat genetic. A mai spus ca așa se întâmpla cand un om se crede Dumnezeu. Cu alte cuvinte se joaca de-a Dumnezeu. Dar posibil sa o fi facut-o intentionat ca sa depopuleze Planeta. Eu am auzit de acest lucru inca din anul 2008, insa nu se știa in ce fiel. Posibil vor rămânea doar oamenii tineri si sănătoși. Cei bătrâni si cei tineri si bolnavi nu mai e lipsa de ei. Sunt "cheltuiala curata".

| johnnny123 a răspuns (pentru TamplaruAnisoara):

Cine este "profesorul si omul de știință TURCAN"? A lucrat el la modificarea acestui virus, sau de unde are aceste informatii?

| TamplaruAnisoara explică (pentru johnnny123):

Mai asculta si radioul nu doar gândi. Țurcan este roman si a vorbit la radio Europa FM. Dar discuția asta cu înjumătățirea populației globului este de mult timp. Un om de stiinta din Anglia spunea in urma cu câțiva ani ca lumea va pieri de viruși. Oare acesta a fost motivul pentru care a murit la doar 75 de ani?

| johnnny123 a răspuns (pentru TamplaruAnisoara):

Eu nu neg ca exista posibilitatea ca omenirea sa dispara din cauza unui virus. De fapt oamenii de stiinta sunt de acord ca asta este una dintre variantele cele mai probabile.

Dar neg faptul ca acest virus a fost creat in laborator special in scopul de a reduce populatia. Si am trei motive foarte clare:

1) Istoria a dovedit ca epidemiile pot izbucni in mod natural, deci nu este nevoie sa le "creeze" cineva

2) Nu exista absolut nici o dovada stiintifica serioasa ca acest virus este manipulat artificial. In cele trei luni de cand este studiat, oamenii de stiinta nu au descoperit absolut niciun indiciu care sa sugereze asta.

3) Nimeni de pe planeta asta nu ar avea nimic de castigat din raspandirea intentionata a unui virus care nu poate fi controlat, care omoara la intamplare si care produce pagube de trilioane economiei mondiale.

Observi diferenta dintre mine si tine? Eu iti aduc argumente rationale si documentate, cu cap si coada, tu imi aduci niste baliverne fara sens de genul:
"Turcan este roman si a vorbit la radio Europa FM"
"Un om de stiinta din Anglia spunea in urma cu cativa ani si a murit la 75 de ani"

Poate ca un sfat mai bun ar fi ca tu sa nu mai asculti atat de mult radioul si sa incepi sa gandesti.

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Dumnezeu sa anihileze virusul. Pacat ca nu exista ca sa poata face asta.

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

20-30.000 sigur rezolva problemele economice. Apoi mai este si faptul ca toate economiile lumii sunt la pamant in acest moment.

| mgtow a răspuns (pentru NietzscheFrumosSiDesteptSunt):

Crezi ca 30k e suficient incat sa opreasca minciuna si sa livreze antidotul? Poate 100 000 sau mai multi, daca in iunie nu dispare virusul atunci va fi activ pana in 2021 cel mai sigur ca sa omoare un numar destul de mare de oameni. O sa port masca de militar care imi acopera toata fata cu 2 filtre si poate sa arunce cu orice laughing