| mgtow a întrebat:

In noiembrie GB preconizeaza sa revina totul la normal asa zic aia din guvern, asta inseamna ca putem calatori in RO in decembrie sa zicem? Momemtan RO e pe lista de risc pentru englezi

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
5 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

La cum creste numarul de cazuri la noi intr-o veselie cred ca ramanem pe lista de risc pana la anul.

| Superior a răspuns:

Chiar va arde de faptul ca nu puteti iesi nu stiu unde in vacanta in loc sa va temeti pentru propria viata sau sanatate pe termen lung,sau a celor dragi?
Acest virus te poate omori,caci nu stii tu de ce afectiuni ascunse mai suferi sau ce sensibilitati ai la el.
Nu ai simptome sau sunt usoare,foarte bine,ramai cu sechele pulmonara (si in cazuri mai rare,renala) care se vede la batranete (sau varsta mijlocie).
Unii ziceti ca "viata-mi e distrusa, nu pot sa fac plaja, imi incalca astia dreptul la a survola Terra, virusul e o minciuna pentru a reinstaura comunismul", dar nu apreciati nici macar 10% din ce ati avut pana acum.
Unii erau sclavi in mine si pe plantatii, nu au vazut niciodata nimic mai mult decat intunericul cavernelor, recoltele de porumb, cerul sau picioarele stapanului.

| Superior a răspuns:

Multumesc de raspuns eronat.
Cata inconstienta...

| mgtow explică (pentru Superior):

Nus copil de 18 iresponsabil aici a fost o intrebare nu distractie sau vacanta. Santem dati dracu oricum ca romani... mi.e sila sa fiu roman mai bine eram ceh

| StrongHeart a răspuns:

Cipu domnle', asteptam cipu' :))
O sa ajungem vai de curu nostru
https://www.youtube.com/watch?v=GuaT66YGqqo