| RAY a întrebat:

Organizatia mondiala a sanatatii recomanda ca persoanele vaccinate sa poarte masca si sa mentina distanta ca inainte, ei nu pot garanta ca vaccinul te ajuta cumva,"Prin vaccinare nu putem preveni 100% din infecțiile asimptomatice. Putem să prevenim 50-60% din infecțiile asimptomatice, eu cand am facut vaccinul era vb de 95%, acum e 50%, cine stie ce o fi luna viitoare 5%, imi spuneti si mie ce beneficii am ca am facut vaccinul? Eu nu vad nici unul sincer. Sunt dezamagit, e apa de ploaie

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
3 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Eu cred ca va ajunge ca vaccinul contra gripei: trebuie sa faci unul nou in fiecare an.

| hacktek a răspuns:

În fața dovezilor de netăgăduit, OMS a îngăimat un comunicat, prin care ține să ne liniștească și să ne explice că "beneficiile", "avantajele", sunt mult mai multe decât riscurile.
- -
https://www.capital.ro/......-doze.html

Avantajele? Mănânci un mititel, bei o bericică la un festival, te duci la serbarea de sfârșit de an, și. peste șase luni, un alt rapelaș. Abonament la Pfizer... Și era să uit: Dacă nu se revine la așa-zisa normalitate, și masca rămâne pe figură, e din pricina mizerabililor care nu au dorit avantajele si beneficiile serului eficient și sigur...