| Anonim55452 a întrebat:

Pe baza unui test de covid negativ, se poate călători în Italia pe o perioada de nici 72 de ore fără a fi băgat în carantină?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
2 răspunsuri:
| Yuoia a răspuns:

Persoanele care s-au aflat pe sau au tranzitat teritoriul României în ultimele 14 zile anterioare sosirii în Italia sunt supuse obligației de autoizolare și de supraveghere medicală pentru o perioadă de 14 zile la sosirea pe teritoriul italian.
https://www.mae.ro/travel-conditions/3711
Citeste tot.

| Digikey a răspuns:

Aseara am venit din Italia am stat 4 zile, nu m-a intrebat nimeni nimic.La iesire din tara parca a mormait ceva de tipul cati sunteti in masina.Nu am facut test pentru ca nu se cere.Este politie la intrare in it care te inregistreaza.