| tanasaiosif a întrebat:

Pentru a merge in Italia cu avionul îmi trebuie test pcr? Dau funda

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
Răspuns Câştigător
| luigifan a răspuns:

Nu, scuze. Mai e si asta:
să se supună măsurii de supraveghere sanitară și să efectueze autoizolarea pentru o perioadă de 5 zile, în urma comunicării propriei intrări pe teritoriul național către Departamentul de Prevenire al autorității sanitare locale competente;
după efectuarea celor 5 zile de autoizolare, să se supună din nou unui test molecular sau antigen, de tip tampon, pentru depistarea infecției cu virusul SARS-CoV-2.

3 răspunsuri:
| luigifan a răspuns:

Da, iti trebuie

| tanasaiosif explică (pentru luigifan):

Doar atât?

| luigifan a răspuns (pentru tanasaiosif):

Daca vrei mai multe detalii, intra pe acest link: https://www.mae.ro/node/51917. Calatorie placuta!