| cecilia_lungu a întrebat:Am luat niste masti dintr-un material, iar pe ambalajul lor scria ca sunt bacteriostatice! Ce inseamna mai exact asta? Retin bacteriile? Nu retin bacteriile, te protejeaza mai bine?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
4 răspunsuri:
| aditimus a răspuns:

Bacteriostatica adica nu lasa bacteriile sa stea pe ea.

| Digikey a răspuns:

Bacteriile nu au legatura cu virusii.
Imagineaza-ti o plasa de Buzau 10/10 cm si un tantar.
asa sunt mastile si virusii.
Pot trece linistiti dintr-o parte in alta.
Dar asa-i hora pe la noi.

| Eireann a răspuns:

Bacteteriostatic inseamna ca nu permite bacteriilor sa se reproduca. Nu stiu daca ptotejeaza mai bine.

| nukeyly a răspuns:

"Bacteriostatica adica nu lasa bacteriile sa stea pe ea."
AI INTELES?
deci is date cu teflon(ca la tigai) sa alunece bacteriile sa-si rupa gatu, si in cadere cad pe un corona virus care pluteste in aer linistit care moare zdrobit(ca la stirile de la ora 5 protv) de o bacterie gigant, cata performata in mastile astea de 2 lei.
Au fost gandite si proiectate de arhitecti satanici.