| Legos a întrebat:

Salut! Credeti ca o sa avem parte de o crestere a cazurilor avand in vedere ca o sa putem merge la biserica, clasica inghesuiala in magazine cand vin sarbatorile si faptul ca multe orase au lasat din restrictii?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
11 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Da, cu siguranta va fi o crestere de infectari.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Darorită vaccinării nu vor fi așa de multe ca înainte.

| Adry05 a răspuns:

Dar totodată se și vaccinează mulți

| Frank51 a răspuns:

Protestele au conținut mai multe persoane, și toate fără mască, și uite ca a scăzut incidența de la 7 la 2 în toate orașele! Deci având în vedere că va fi purtată masca și se va tine distanța socială, 100% nu va crește deloc.

| Zuzu1991 a răspuns:

Dap

| Panamax a răspuns:

Daca ling toti aceeiasi lingurita la impartasit o sa avem si o epidemie de hepatita.

| al0o0o0 a răspuns:

Sincer, da. Normal asa ar cam trebui, adica e cam logic, dar cum eu personal nu prea am incredere in numerele de cazuri afisate pe la televizor si prin presa, nu stiu daca se va vedea oficial vreo diferenta considerabila.

| hacktek a răspuns:

Clar, numarul cazurilor va exploda! Iar apoi vor mai veni cateva tulpini noi: filipineza, ceha, singaporeza, spaniola, etc. Ahh. tulpina franceza a fost? sau urmeaza? Eu de pe acum fac rugaciuni, ca sa nu creasca numarul de infectari, ca daca va creste, om aduna mortii in santuri cu buldozerele, doamne-fereste!

| Alexia1208 a răspuns:

Chiar azi am discutat acest subiect cu o prietena. Eu cred ca vom avea parte de o creștere pentru ca au relaxat mult înainte de Paște. Apoi la vara iar ne baga in case și nu e ok. Din punctul meu de vedere, legat de cumpărături, dacă știi ca pentru Paște ai nevoie de alimente pe care le poți cumpăra și cu 2-3 săptămâni înainte DO IT. Eu de exemplu (eu ma ocup de prăjituri in familie) am făcut câteva cumpărături acum 2 săptămâni. Am cumpărat nuca, unt, arome etc. Iar mâine ma duc sa mai cumpăr lămâie, lapte etc. Deci dacă vrei se poate. Totul tine de o strategie bine gândită (și aici ma refer la guvern) și nu de o decizie luată pe genunchi. Poate ca dacă ar asculta și opinia populației și sa ia in calcul câteva idei bune am scăpa de covid. Dar ei știu sa dea doar amenzi și sa nu comunice. Asta e România...

| 2420 a răspuns:

Eu nu cred, viața trebuie să revină la normal cât mai repede posibil

| Killer1235 a răspuns:

Cel mai probabil o sa ne bage iar in casa, dar na logic ca nu e nimic sigur, insa asta cred, din moment ce si scolile au ramas inchise mai mult (adica vacanta s-a prelungit) asta e foarte probabil, nu e ok sa fie aceeasi poveste ca in anii trecuti, pe cand nu exista covid, pentru ca in inghesuiala aia cresc sansele sa ramanem iar inchisi in casa. Bineinteles asta e doar ce cred eu, nu vreau sa induc panica dau ceva de genul.