| Robert006 a întrebat:

Salut, este posibil să ai covid, dar totuși să ai gust și miros?

Acum câteva zile un prieten a testat pozitiv pentru covid, dar are simțurile de gust și miros. Nu am făcut testul corect?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
2 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Lipsa gustului si mirosului e unul din simptome si nu e un simptom obligatoriu. Dupa 2 ani in care subiectul e mediatizat peste toto, in care se vorbeste de asimptomatici etc etc oare cum de nu a ajuns informatia si la tine?

| Bluestar15 a răspuns:

Testele de covid au o rata uriasa de fals-pozitiv (cu alte cuvinte diagnosticheaza in mod eronat oamenii ca avand virusul, desi in realitate nu il au). 22 de jucatori de la CFR Cluj au fost testati pozitiv de covid, iar la a doua testare toti au avut rezultat negativ laughing) Iti dai seama cat de "eficiente" sunt testele cu care isi construiesc astia "pandemia".