| AlexandruInu a întrebat:

Salut,la cat timp se face a doua doza de vaccin Pfizer?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
Răspuns Câştigător
| Jassmina a răspuns:

3 saptamani (dupa 21 zile)


PS Eu am facut Pfiser si pot confirma asta.
Nu am avut efecte secundare de nici un fel.
Am avut doar o mica durere locala de la injectie, pentru 2 zile, ceea ce este perfect normal, ca la orice intepatura cu acul/injectie.

4 răspunsuri:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

După 21 de zile.
Dacă ai făcut primul vaccin, probabil ca ai menționat in formular și un număr de telefon.
De obicei, ei iti trimit un sms, pentru a-ti aminti, de ex: "Nu uita de programarea la vaccinare impotriva COVID, doza a doua, din data de zi/luna/an. Te asteptam (...)"

| Legion7X a răspuns:

Dacă ți-a făcut prima, n-ai întrebat și de a doua?

| MariaEElena0505 a răspuns:

3 săptămâni dacă nu ma înșel.

| MAIUTAMEA18 a răspuns:

Tot pfizer am facut si eu primele doua doze. Urmeaza a treia dupa 6 luni adica in decembrie. Ultima doza a doua am facut-o in luna 6 adica in iunie.