| Mihaibogdan21 a întrebat:

Salut TPU, am si eu o intrebare, in luna septembrie a anului trecut mi-a fost suspendat permisul pe 3 luni:septembrie 16-decembrie16, iar acum sunt in Germania si din cauza situatiei epidemiologice nu am posibilitatea de a-l redica, cum se poate proceda? Am posibilitatea de a mi-l trimite aici in Germania? Va multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
3 răspunsuri:
| Dintrebare a răspuns:

Permisul poate fi ridicat si de altcineva, prin procura notariala. Sau puteti face o cerere catre IPJ in care sa cereti expedierea permisului la adresa de domiciliu. E posibil ca cerea sa o puteti trimite si prin mail, dar cel mai bine sunati si intrebati la IPJ.

| Mihaibogdan21 explică (pentru Dintrebare):

Imi poti lasa adresa de e mail? te rog!

| Dintrebare a răspuns (pentru Mihaibogdan21):

Nu postez adresa de mail ca sa o vada toata lumea, dar poti sa imi scrii mesaj privat