anonim_4396
| Anonim întreabă:


Ca sa plec in Anglia trebuie sa am un test covid negativ de cel mult 72 ore? Daca da, cum pot face testul gratuit? Mi se pare absurd sa dau 300 lei ca sa fac testul. Multumesc!

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
13 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Testele gratuite se fac doar in cazuri clinice. Aduca atunci cand ai simptome si ajungi la spital sau chemi salvarea. Pentru nevoie personale platesti. Aia e. Nu e nimic absurd.

| Salontanul a răspuns:

Eu am ajutat multe persoane, dar cand vad persoane care pun intrebari la mintea unuia de 6-7 ani, ma apuca disperarea. Cat despre scris corect... las-o balta! Nu-i problema noastra ce faci tu acolo dar nu pricepi ca o tara nu-si permite sa faca teste gratuite unora care vor sa se plimbe! E mult prea greu pentru tine? Nu realizezi ca incepi sa jignesti? Penibil sa-i spui celui ce te-a facut nu mie. Needucato!

| Wr3nch a răspuns:

Ti se pare absurd pe ce baza? laughing Nu te obliga nimeni sa pleci in Anglia, nu vrei sa platesti, stai acasa.

| Anonim explică (pentru Wr3nch):

Ai auzit vorba "daca nu poti spune ceva util mai bine nu spui nimic"?
Daca nu poti ajuta de ce comentezi aiurea. poate am o ruda degedata acolo sau bolnava, te-ai gandit la asta? Normal ca trebuie sa se gaseasca si carcotasi care habar nu au sa raspunda asa ca pun si ei comentarii de nicaieri.

| Wr3nch a răspuns (pentru anonim_4396):

Stim amandoi ca nu e cazul si vrei sa mergi la lucru asa ca lasa abureala. Nu face nimeni teste moca ca sa iesi din tara. Le platesti din buzunarul tau, si asta e singura varianta.

| Anonim explică (pentru Wr3nch):

Nu cred ca este treaba ta ce vreau sa fac puteai sa raspunzi simplu se poate sau nu se poate este fix treaba mea ce fac acolo, asa ca nu aburesc pe nimeni dar daca era vorba de asta raspundeai, nu? Cred ca este treaba fiecaruia ce face cu viata luiwinking

| Salontanul a răspuns (pentru anonim_4396):

Ai pus intrebarea si ti s-a raspuns. Faptul ca nu-ti convine raspunsul e treaba ta, dar omul are dreptate! Nu-ti face nimeni teste gratis ca sa te plimbi tu in Anglia. Daca ai o ruda "degedata" o aduci in tara si o inmormantezi!

| Wr3nch a răspuns:

Draga pentru mine poti merge sa dansezi dezbracata ca nu imi pasa. Dar ai un pic de decentalaughing) Nu baga vrajeli cu rude moarte si alte fumuri cand cele trei intrebari anterioare (pe care le poate vedea oricine) sunt despre cum sa iti faci pasaport ca minor si ce poti lucra in strainatate. Ca nu suntem orbi si stim citi,

| Wr3nch a răspuns:

Pai ti-am raspunslaughing Tu faci drama aici nu noilaughing Cand ai postat pe un forum public iti asumi ca primesti tot felul de raspunsurilaughing

| Fatamuntilor a răspuns:

Din pacate va trebui sa platesti!
Nepoata mea a plecat in Anglia anul trecut.I s=a cerut test negativ pentru locul de munca pe il are acolo.Desi testul era negativ, tot a stat in carantina doua saptamani.

| Legion7X a răspuns:

Https://www.mae.ro/travel-conditions/3725
https://www.google.com/amp/s/m.hotnews.ro/stire/24503920%3fampRomânii vor putea intra în Marea Britanie pentru șederi de scurtă durată, adică în scop turistic sau în vizită, pentru o perioadă de până la 6 luni într-un an, fără a avea nevoie de o viză de intrare. Cu toate acestea, românii care vor să muncească în cele 6 luni trebuie să obțină, în prealabil, o viză de intrare.

| Anonim explică (pentru Legion7X):

Multumesc frumos

| valigrasu a răspuns:

Fa analize de sânge sunt ieftine