| GiorgianaGiorgi a întrebat:

Salut TPU! Ma puteti ajuta va rog cu o nelamurire? Eu sunt plecata in Austria si trebuie sa vin in tara pe 20 aprilie.Stiti cumva daca a intrat in vigoare masura carantinei la domiciliu? Si daca da, va expira pana pe data de 20? Va multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Statele din care vii si necesita carantina se modifica saptamanal. Asa ca nu avem de unde sa stim cum va fi pe 20

| GiorgianaGiorgi explică (pentru suntserios):

Nu stiam asta.Iti multumesc pentru raspuns, acum am o minima speranta, ca poate nu o sa fac carantina pana voi veni eu acasa, chiar daca nu se stie inca nimic.O zi placuta in continuare!

5 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Mai bine stai acolo decat sa vi aici sa stai 14 zile in carantină

| aumih16 a răspuns:

Asculta ce spun zic si ceilalti utilizatori! daca esti infectata mai bine ramai acolo si te tratezi! nu vii ca sa ii imbolnavesti pe altii!

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Mai bine stai acolo decât să vi să ne dai virus.

| Laurentiu_Barbu_1985 a răspuns:

Intra pe site-ul MAE. Nu as avea incredere in răspunsuri date aici...