anonim_4396
| Anonim întreabă:

Salut TPU! Saptamana aceasta marti am fost la un domn acasa sa dorm in scop de serviciu. Am purtat masca majoritatea timpului cand am fost pe langa acesta, el nu a avut simptome deloc si nici nu am baut dupa el si nici nu m-am luat cu el in brate sau alte chestii cand ne-am vazut. Ideea e ca am dormit la el in casa. Acesta a prezentat simptome miercuri o zi dupa ce am plecat eu de la acesta. Credeti ca aveam cum sa iau virusul de la acesta? Daca nu am intrat in contact direct sau nu am atins aceleasi lucruri ca si el? Daca nu avea simptome efectiv cand m-am vazut cu acesta?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
4 răspunsuri:
| Zuzu1991 a răspuns:

Nu strica sa iti faci un test
dar MORRRR de curiozitate, ce meserie ai de te duci la un domn acasa sa dormi in scop de serviciu?!?

| Mopmop a răspuns:

Posibil da. Poate ai atins suprafete atinse de el. Fa un test si daca e pozituv cel mai important e sa nu intri in panica apoi o alimentarie si hidratare corespunzatoare. Oricum cateva zile vei avea senzatia ca mananci carton si poate nu vei avea pofta de mancare.
Multa sanatate!

| badpanda a răspuns:

Poate a luat el de la tine.

| nukeyly a răspuns:

1. 50 50 da stai flex in cateva zile o sa vezi(degaba faci testul nu te scapa), aerul contaminat s-a respirat la comun, particule recirculate, deci 50 50 cu mastile astea ce le vezi la toti_
2. si 0 % daca ai avut pe figura masca full face 3m 6800
cu filtre adecvate
https://www.google.com/......ps?/search