| MirunaSuciu a întrebat:

Salutare tuturor. Am o rugaminte in caz ca este un cadru medical sau cineva priceput aici sa ma ajute cu o problema. Mi-am comandat o masca 3m, ffp2 care din pacate nu a venit tocmai cum trebuia sigiliata si as vrea sa stiu ce modalitati de dezinfectare exista pentru acest timp de masti in asa fel incat sa nu isi piarda din eficienta dar si sa fiu sigura ca e sterila. Mentionez ca lucrez intr-un salon de coafura si cosmetica unde avem din pacate destul de multi clienti si am nevoie de ea sa ma protejeze intr-un procent cat mai mare. Multumesc!

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
2 răspunsuri:
| Salontanul a răspuns:

Simplu: este solutie dezinfectanta in farmacii.