anonim_4396
| Anonim întreabă:

Si va fi vaccin obligatoriu pentru elevi la toamna ca sa-i scape de masti?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
8 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Cum sa fie obligatoriu cand nu exista vaccinul?

| ania a răspuns:

Sper că nu, eu la copiii mei nu sunt de acord să le facă nici un fel de vaccin. Am auzit pe net un medic care spunea că nefacem iluzii degaba cu privire la vaccin. Coronoavirusul are o secvență de SIDA, sida există de 30 de ani și nu este vaccin, pe de altă parte coronavirusul are deja peste 70 de mutații și la fel cum vaccinul antigripal nu e pentru toate tipurile de gripă și dacă ar face un vaccin e improbabil să fie eficient.

| JicaContra a răspuns:

Daaaaaaa, se numesc "vise ude" (daca esti prea mic si nu intelegi, inlocuieste "ude" cu cea mai dulce ciocolata tongue )

inca NU exista un vaccin viabil, e doar in faza de teste, rusii se dau rotunzi ca ar avea, dar la ei, oricati oameni ar omora vaccinul nu o sa se afle oricum, ca e Rusia, iar restul lumii NU ii iau in serios

insa asta pare veste buna, totusi, vestea proasta nu e ca testele se vor termina mult dupa inceperea scolii, ci ca un vaccin bun v-a trebui produs in masa si asta v-a lua CEL PUTIN cateva luni, cel putin pana v-a ajunge la fiecare elev din Romania

morala, la scoala elevii vor purta masti, CEL PUTIN anul asta (calendaristic), eu preconizez chiar ca tot anul scolar!

| Speranta12 a răspuns:

Nu va fi asa repede pentru covid

anonim_4396
| Anonim explică:

Hai sa vedem daca apare existenta intr-o luna.

| Evaluator a răspuns:

Nu. Cel putin nu toamna asta.

| CatalinaNicoleta134 a răspuns:

În momentul de față nu există vaccin pentru COVID-19.

| IrisBuzzi a răspuns:

Mi-aș dori, dar nu exista vaccin.