| sopranaCadaverica a întrebat:

Stiu ca pe aici sunt sustinatori ai ideii ca sars-cov2 e arma biologica. (nu ma includ)
Care-s motivele pentru care credeti ca totul e orchestrat, cum ar beneficia marile puteri de pe urma acestui dezastru? Sunt curioasa de viziunile voastre. Am vazut multe opinii ale oamenilor care cred in existenta bolii, mai ales a provenientei naturale a acesteia, dar niciodata nu am vazut un individ care sa sustina exemplar punctul de vedere contrar.
Cu argumente ferme, logice, pertinente, exclus alte dezbateri inutile, izolate si extrase din intrebarea mea.
Merci

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
12 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Si nici nu ai sa vezi. Adeptii teoriilor conspiratiei nici macar nu le inteleg doar ii face sa se simta speciali

| Frank51 a răspuns:

Nu au nevoie de argumente, pur si simplu sunt niste oameni prosti care nu au capacitatea mentala de a intelege unele chestii. Nici pe tatal meu nu l-am putut convinge ca nu este vreun plan malefic sau "lansat din laborator", si orice argumente aduci prostia tot este mai mare. Tot ce poti face este sa incetezi sa vorbesti despre asta.

| Xirus a răspuns (pentru Frank51):

Dacă vezi precum calul și ca moșii drept înainte n-am ce zice.

| Frank51 a răspuns (pentru Xirus):

Vezi-ti de treaba ta domnule spam.

Răspuns utilizator avertizat
| Xirus a răspuns:

De unde sti să nu este? Totul este posibil, interesele sunt ascunse, ce putem noi este doar să ne dăm cu părerea ca niște oameni simpli. Chinzii de exemplu sunt foarte mulți, nu ți se pare aiurea că s-a descotorosit repede de el? La câți sunt sacrificiul nu este așa mare. Virusul a slăbit și a încetinit anumite chestii din multe Țari lucru care i-au avantajat pe Chinezii. In rest ce sa zic mai documentează-te și tu, dacă ești interesată.


https://www.google.com/......99122.html

| sopranaCadaverica explică (pentru Xirus):

Astea nu-s argumente. E ca si cand imi spui ca Zamolxis a existat doar pentru ca asa scrie pe wiki. Deci nu ai o parere argumentata...

| Xirus a răspuns (pentru sopranaCadaverica):

Ce pareri vrei să am decât din diferite surse. Du-te si vorbeste cu FB-ul poate ei au un dosar cu detalii si schițe pentru tine. Eu nu sunt agent secret.
Vrei argumente ferme dar, nu stie nimeni ce si cum.

| sopranaCadaverica explică (pentru Xirus):

Parerea ti o formezi tu, in urma cautarilor informatiilor necesare din diverse surse, comparand, cantarind, judecand. Iei pareri de a gata de pe net? Foloseste ti spiritul critic.
Ce esti asa defensiv? Ai raspuns la intrebare pentru ca esti omul cu viziuni mai speciale fata de restul care cred in virus. Si voiam sa vad cum gandesti, ce e asa greu laughing
Dar se pare ca nu ai o parere, ci doar copiezi gandurile altora. Nasol

| Xirus a răspuns (pentru sopranaCadaverica):

Nu sunt la ora de română ca să mă analizezi tu. Ți-am dat un link cu ceva informații dar se pare că nu ești interesată de subiect.Mai mult de atât se pare că faci pe troll-ul. Nasol.

| sopranaCadaverica explică (pentru Xirus):

Am scris in intrebare ca vreau viziunile oamenilor, nu informatii, ca informatii gasesc si eu

| Valentin260 a răspuns:

Pai daca asta ar fi o arma biologica (ceea ce pare sa fie) marile puteri ar beneficia de muncitori din alte tari in tarile lor, un fel de sclavi, pentru a le creste lor economia tarilor. Eu totusi cred ca aceasta este o bomba biologica scapata de sub control deoarece multe tari care nu sunt in UE nu sunt mentionate drept afectate de covid.