| anonimguy3 a întrebat:

Stiu ca suna absolut stupida intrebarea, dar tot o sa o pun. Stiu ca la frizerii acum trebuie sa faci programare, dar chiar se respecta asta? As dori sa ma tund, dar nu am chef sa stau sa fac programare. Unii prieteni mi-au spus ca s-au dus pur si simplu fara. Credeti ca se tine cont de faza cu programarile in general?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

La alea de cartier nu se fac programari.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Poți merge și fără.

| Wr3nch a răspuns:

Daca te duci la una care nu e populara la colt de strada probabil nu. Dsca vrei la ''barber shop'' sau ceva mi pretentios probabil sa trebuiasca programare.

| 4StarLight a răspuns:

Daca este una mai cunoscută, de obicei lanțurile de frizerii, la care ai de platit dublu față de o frizerie normală, atunci teoretic ar trebui să se respecte. Dar la cele ce se află în cartierul tau, la parterul unui bloc, la acelea nu, te duci pur și simplu si vezi daca te poate primi pe loc sau mai ai de așteptat.

| Lowkee a răspuns:

Eu am fost doar o data sa ma tund de cand s-au redeschis frizeriile si am sunat sa ma programeze a doua zi parca. Totusi n am respectat-o, fiindca la ora la care eram programat a inceput grindina, asa ca am fost mai tarziu si tot m-a primit.
De cand s-au redeschis salile de fitness, se zice ca trebuie sa faci programare, insa am intrebat le la vreo doua, si mi-au zis ca pot veni si direct, fiindca duc lipsa de clienti.