| mastostel a întrebat:

Sunt foarte dezamagita si trista din cauza acestei pandemii. Aveam o gramada de idei pe care as fi vrut sa le pun in practica, insa carantina mi le-a dat pe toate peste cap, simt ca timpul trece pe langa mine si nu stiu ce sa fac. Nu mai am motivatie, speranta, vise.

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
| SimonaPSI a răspuns:

Mastostel, visurile nu ti le poate lua nimeni. Ce trebuie sa faci este sa le adaptezi vremurilor in care traim. Aceasta va fi dovada ca intr-adevar crezi in ele si ca esti atat de puternica sa le realizezi. E doar o mica pauza care iti permite sa le organizezi mai eficient si sa le aplici la timpul potrivit. Succes, oamenii creativi sunt cei mai speciali, iar tu esti una dintre ei.

Simona CarstoiuSimona Carstoiu