anonim_4396
| Anonim întreabă:

Trebuie sa duc în seara aceasta pe cineva intr-un oraș vecin(cu scopul emigrarii), precizez ca ambele orașe sunt cu peste 4/1000 cazuri de covid, ce pot scrie în declarație?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
5 răspunsuri:
anonim_4396
| Anonim explică:

Nu ai nevoie de declaratie turcule esti nebun?

| MariusStefan25 a răspuns (pentru anonim_4396):

Atunci la ce *** mai sunt interdicțiile puse, dacă lumea tot face ce vrea

| Sekim a răspuns:

Daca ai de gând să pleci din casa după ora 22:00, trebuie declarație. La ora 8:00 trebuie declarație doar in orașele sau localitățile în care rata infectării este de 7.5. Daca spui că rata este de 4, ai nevoie de declarație doar după ora 22:00

| LittlePoppy a răspuns:

Esti calauza? Spui adevarul: Il duc sa treaca granita fraudulos. Ziua nu se poate ca il prindeti voi.

| DJLOTUS a răspuns:

Asta e întrebare de raportat la FBI, dar în fine, poate interpretam noi greșit. Deci, dacă îl duci după ora 22 sau după ora 20 in weekend, poți trece pe declarație ca persoana pe care o transporți sau ce faci cu ea, are o proprietate acolo și trebuie neapărat sa ajungă.