| AlexDorinel a întrebat:

Unde se respecta mai mult regulile, la sat sau la oras?

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Peste tot la fel, indiferent de locatie.
Legea este lege si trebuie respectata si executata.

| GabiDumitrescu a răspuns:

La oras se eludeaza mai putin. La sat, ca de obicei. Cu pandemie, fara pandemie, la sate e JUNGLA.

| tonyc7 a răspuns:

Cu siguranta la sat.
Cu cat o comunitate de oameni e mai mica, cu atat regulile sunt respectate mai mult.

| Popa482 a răspuns:

La oraș, la sat nu se prea fac controale, polițiștii cunosc localnicii și nu îndrăznesc să le dea amendă, se merge pe principiul că nu se prea circulă și nu se ia niciun virus.

| Dobrinx a răspuns:

In oras se respecta mai mult regulile in ceea ce priveste pandemia.

La sat, de obicei prin magazine se mai cere masca. In rest nu prea se face mare tam tam, numai sa o ai la tine in caz ca apare politia.

Nu ca ar fi "jungla" sau cum mai spun altii, ci pentru simplu fapt ca acolo este un alt vibe fata de oras. Toti se cunosc, oamenii sunt mai educati si civilizati, iar politia nu sta sa umble prin sate dupa tanti viorica sau nu stiu cine, ca nu are masca.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Dobrinx):

Ba nene, tu intelegi limba romana? Zici cam acelasi lucru ca mine pe de o parte, si pe de alta dai nefolositor si eronat. Nu ca m-ar durea de alea. Iar legat de faza cu toti se cunosc... ce legatura are? Vine unul de la oras de la cumparaturi cu Covid, iau toti. La asta foloseste faptul ca se cunosc. A, da, iar duma aia cu vibe-ul si oamenii educati si civilizati... LA TARA? LA TARA? Sa ne dai si noua ce fumezi, sigur e marfa de-aia buna! Vezi cum e cu analfabetismul si sarcinile la adolescente pe la tara, de multe ori cu rude, si dupa aia mai vorbim. P.S. Bonus - la tara economia e in proportie de cel putin 70-80% neagra. Daca ai habar ce e aia.

| VanillaQ a răspuns:

Acolo unde oamenii sunt mai educati!
Sunt oameni civilizati atat la oras cat si la sat, la fel si oameni necivilizati.

| FaimosulRazboinic a răspuns:

Oras.