| AlexDorinel a întrebat:

Vor crește un pic cazurile până pe 5 mai datorita petrecerilor și toate cele de 1 Mai + răspândirea tulpinii Indiene?

Nu de alta dar vreau sa mai fac școală online până în Iunie că atunci deja nu mai au chef profesorii și copiii de școală (+ că îmi place să mă duc la școală pe căldură)

Atenţie! Problemele medicale necesită asistenţă/consult specializat, vă recomandăm să apelați la acest tip de consult pentru diagnostic și tratament. Sugestiile utilizatorilor TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.

Psihologii voluntari din secțiunea Coronavirus răspund doar întrebărilor legate de ce simțiți în această perioadă, întrebări care au legătură cu starea voastră psihică în contextul pandemiei.
Pentru informații oficiale despre pandemia de coronavirus folosiți site-ul https://stirioficiale.ro sau alte surse validate de autoritățile statului.
5 răspunsuri:
| DemonLord a răspuns:

Mergi in Africa daca vrei școala pe căldurăhee hee

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Popa482 a răspuns:

Nu cred, acum se pregătesc relaxări ca să meargă turismul, până în toamnă nu se va mai pune problema cazurilor și a ratei de infectare, pentru că, după cum vezi, încă de acum 3 săptămâni cazurile scad. Poți urmări nivelul ratei de infectare de la tine din oraș și dacă este peste 1 la mie nu vei merge dacă nu ești în clasă terminală. Cel puțin așa știu.

| Anonim1447799 a răspuns:

Online e cel mai bine. Și eu îmi doresc sa facem tot online anul asta școlar, pentru ca nu prea mai are rost sa începem. S-ar putea sa crească puțin rata de infectare ținând cont ca oamenii au mers la familie și la slujba de Înviere