|

1.Cum poti face parafimoza? Eu fac exercitii de streching deoarece am fimoza si pot decalota pe jumatate penisul cand e in erectie.2. Daca incerc sa il decalotez mai mult risc ca fac parafimoza?

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Exercitiile prin care sunt intinse celulele existente in inelul fibros situat in capatul extrem al preputiului, se efectueaza in timp ce pensiul este in stare flasca. Daca exercitiile de streching sunt efectuate in timp ce penisul este intat in erectie, in acel caz trebuie avut in vedere ca decalotarea sa fie efectuata cu foarte multa grija pentru a nu ajunge in situatia ca in urma unei fortari sau a unei miscari neglijente, inelul fibros sa fie trecut peste glandul aflat in erectie si astfel inelul fibros al preputiului, rigid si lipsit de elasticitate sa ramana blocat in santul balanopreputial. Daca din greseala ori inconstient, intentionat se ajunge intr-o astfel de situatie (scenariu), de obicei aparitia starii de parafimoza devine aproape inevitabila in 8-9 cazuri din 10. In concluzie prin ajungerea intr-o situatie conforma cu a 2-a ta intrebare, acea stare poate sa reprezinta un risc potential de parafimoza. Sanatate!

1 răspuns:
| a răspuns:

Exercitile pot fi o solutie, facute cat mai dese, aplica si o crema de galbenele pe gland. Dar daca totusi nu da rezultate ar fi recomandat sa mergi sa faci o mica operatie, asta ar rezolva problema definitiv.