Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 9 Decembrie 2025 sunt:
Salut TPU:* In primul rand, scuzati categoria dar e cea mai citita. Asa, deci. Vreau raspunsuri cat mai rapide.Merg acum pe la 2 jumate cu prietena mea cea mai buna la mall. Faza e ca acolo o sa fie...? (mai mult)
Hey TPU:*! Deci stiu ca am spus de multe ori ca daca unei persoane nu-i place de tine asta e, next. Dar am acceptat sa fiu cu cineva cu toate ca nu am sentimente pentru el doar intr-un fel sa fac gelos...? (mai mult)
Poate exista iubire intre o persoana de 20 si una de 34? Plz.Plz.Hep:D
AM o problema. Eu am 16 ani, dar prietena mea are 20 de ani. Eu n-am mai facut sex, iar ea mi-a propus sa-mi incep viata sexuala cu ea. Nu stiu cum ar trebui sa ma comport si mai ales daca sa accept sau...? (mai mult)
Asculati http://www.youtube.com/watch?v=-KOqBWl20go ...este o melodie de a lui Taio Cruz. si este identica cu nane - ca o stea numai ca este in engleza :|. ce parere aveti despre asta? ...scuze de categorie? (mai mult)
Inca nu l-am uitat definitiv, in unele perioade mi-a fost indiferent de el si nu-mi pasa de viata lui, insa sunt unele momente cand nu mai pot de dor, simt nevoia sa-mi fie alaturi, sa fim iarasi impreuna,...? (mai mult)
Asta www.youtube.com/watch?v=0gixu2hV6kk asta www.youtube.com/watch?v=RPjeYJh-fmo sau asta www.youtube.com/watch?v=GR8jOJZERhs
De ce mai nou iubitul meu, cand suntem amandoi pe mess trebuie sa il abordez eu...inainte sa fim in vacanta cand intram pe mess era pe mine, acum pot sta toata ziua ca nu zice nimic...de ce?
Ce parere aveti daca o fata se casatoreste la 20 de ani si la 22 e gravida?
Soldurile de la ce se latesc? dupa inceperea vietii sexuale? (eu nu am solduri late si nici nu as vrea sa am, dar imi este frica daca o sa apara soldurile dupa inceperea vietii sexuale, sunt exercitii...? (mai mult)
Am 15 ani. Vara asta am fost intr-un camp la munte si am cunoscut acolo un tip cu cateva luni mai mic decat mine. La fiecare foc de tabara, seara, el ma privea si parca imi dedica melodiile cantate...? (mai mult)
Acum ca vin sarbatorile de iarna i-am promis prietenului meu un weekend cu numai noi doi si ft fierbinte. Am inceput viata sexuala impreuna de mai bine de jumate de an, da-ti-mi va rog idei de niste scenarii...? (mai mult)
Hi all!:* acum o luna m-am despartit de prietenul meu si inca il mai plac!:) si cred ca si el da sa duparat pe mine pentru ca crede ca l-am injurat pe mess ca am scris la status du-te dracu Marius! si...? (mai mult)
Salutare i-am facut unei fete un cadou de martisor si daca eram singuri m-ar fi pupat dar urmatoarea zi se purta cu mine de parca eu nu existam ce inseamna oare trebuie sa ii fac cadouri mai des?
Băieţilor, preferaţi fetele pure, sau cele de moravuri uşoare? Argumentaţi-vă răspunsul/Cel mai sincer şi frumos mesaj primeşte fundiţa
Dc nu merge sa mai vad raw si smackdown din america pe wwe.com? FUNDA CLAR... scuze categoria
Sunt hotarata sa fac dragoste cu prietenul meu, dupa 1 An de asteptari, insa eu as vrea ca prima data sa fie fara prezervativ.SI el este virgin.Am inteles ca, desi nusi da drumul in mine pot ramane...? (mai mult)
Ce simsuri aveti? eu toate 2 si 3 original voi?;)
m-a parasit, acum e cu alta. Tipa e plecata de oras. Cand vorbesc cu el tot imi spune de ea, si ne compara, si nu stiu ce. Si m-am saturat. I-am spus sa ma lase in pace,? (mai mult)
Cum sa fac o fata sa ma iubeasca?
Va place sa faceti sex? :)
Buna TPU. Vrea cineva sa facem schimb de conturi webkinz? Am 1 cu 35 animalute.Interesat cineva? Id-ul mi-l lasati pe pv! Dau funda! Sorrryyy de categoriee!
Buna fetelor asi avea si eu o mik rugaminte la voi as vrea si eu niste status de indiferenta va rog ajutati-ma!
Buna am o rugaminte la fetele din galati. cine ar fi interesata sa mearaga la sala:|? ca as vrea sa merg dar mi-e rusine singura:)) pls pls pls:((
Dupa ce am fost cu un baiat, ne-am despartit, m-a facut sa sufar acum ctv saptamani am inceput din nou sa vbim si cum eu inca mai tineam la el normal ca am cazut si "ne-am impacat". In urma cu ctv zile...? (mai mult)
Hey.am si eu o rugaminte:). As dori daca vreti.cine vrea sa isi povesteasca cum a fost prima data adica.(unde s-a intamplat...cu ce partener/a.cati ani aveti, cum a fost, cum va`ti simtzit?)...Imi place? (mai mult)
Buna mai. ma scuzati ca pun intrebarea mea aici dar asta este categoria cea mai vizitata :D vreau sa eu sa imi pun internet pe telefon.am un nokia 2710 pe cartela cosmote.se poate? si daca da...? (mai mult)
Scuzati categoria :( pls:D http://www.youtube.com/watch?v=m2FCNkSfAUU va place aceasta piesa? cine imi spune ce a inteles din ea
Scuzati categoria :( pls:D http://www.youtube.com/watch?v=m2FCNkSfAUU va place?:)
Vreau sa-mi fac o prietena si nu gasesc, vreau sa-mi fac o prietena dar nu gasesc.Toate fetele sa apeleze la mine.
Fetelor dati~mi si mie o idee de cadou pentru iubit(avand in vedre ca e si craciunu si ca il cheama si cristian)pls am mare nevoie:X:X:
Cum imi dau seama ca o fata ma place? dau funda
Buna TPU:*:*: m am indragostit:XNumele lui e Mihaita si are10 ani.Nu mi pot explica, eu am chiar 16 dar de cate ori il vad simt un chef nebun sa il strang in brate si sa il iubesc.Nu sunt pedofila am citit...? (mai mult)
Hmm gelozie sau?:| cum vii s paree? help me!
Sarbatori fericite la toti Vreau si eu niste statusuri despre dragoste si despre iubire cat mai mult sai videoclipuri daca im puteti spune sau trimite mersi
Cum a fost primul vostru sarut?:) P. S: sa nu credeti ca nu m-am mai sarutat :P va intreb de curiozitate:)
Cum arata iubitu/a 'perfect/perfecta' pentru voi? xD
Baietii in general ce fantezii aveti? am auzit ca cea mai des intalnita este aceea de a face sex cu dou fete deodata.este adv?
Ce parere aveti despre orientatiile bisexuale?(adica nu neaparat sa fii bisexual/a doar sa experimentezi macar o data in viata)
Fetele. penis 18+ sau muschi?
Am si eu o problema mare din punctul meu de vedere. M-am indragostit foarte tare de o tipa si ca sa zic asa... dintre toate fetele care mi-au placut si cu care am avut sau nu am reusit sa am relatii, o? (mai mult)
Baiteti si fete astept raspuns. cum sa-l provoc sa ma sarute? cum pot sa il innebunesc? cum sa ma fac dorita de el? cum ar trebui sa il sarut ca sa nu mai uite de mine? dau fundita :*
Am invitat o fata la suc ea a acceptat dar eu sincer nu am mai iesit cu o fata la un suc. si nu stiu ce subiecte sa abordez :-s, ce as putea face sa nu ma pierd, Balbai. Precizez ca nu suntem la aceleasi...? (mai mult)
Ce-ati face daca: Ati cunoaste un baiat un urma cu cateva zile v-ati intalnit totul f ok... si a doua zi cand v-ati intalnit va sarutati si practic sunteti impreuna:) toate bune si frumoase pana a doua? (mai mult)
Exista vreo modalitate pentru a`mi termina mai repede periodata de ciclu? Sa`mi tina mai putine zile? Am deja 3 zile... Funda`!
Ce intelegi tu prin dragoste?
Cum v-ati cunoscut iubitul actual? Unde? Povestiti cu cat mai multe detalii(primul sarut, prima intalnire si ce vreti voi). Cea mai interesanta poveste are funda. De cat timp sunteti impreuna? Incep...? (mai mult)
Am fost timid si nu am stiut cum sa. i spun sentimentele mele si acum a venit altu' si mi-a luat-o ma simt prost de tot cand ies cu ei.
Salut in fiecare seara fosta mea prietena imi tr msg eu ii raspund kci am ramas amici ma intreaba tot timpu daca am prietena si tot felul de chestii de astea. Si mie parca a inceput sa imi placa de ea....? (mai mult)
Cum vi se pare ca arat? din poza de la profil . fara raspunsuri l misto va rog.scuze de categoriee vreau raspunsuri sincere.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Furnicuta000 întreabă:
JohnnyBravo123 întreabă:
lkmhjk întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
2 Broke Girls
Te-ai amuzat si tu alaturi de Max si Caroline in serialul 2 Broke Girls? Hai sa vedem daca esti un expert al acestui serial!