Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 9 Decembrie 2025 sunt:
Ce schimbari apar dupa inceperea vietii sexuale...schimbari fizice? la fete... o sa se modifice corpul? se latesc soldurile, se lasa fundul? sau ce schmbari apar...fizic... dati`mi si voi? (mai mult)
Hi! Cine stie cum se numeste o melodie cu versurile gen "I want my fire... i get up to get cha(cred)"si mai era "burn a my fire, i'm a..." nu mai stiu.(Nu e connecte-r burning love) e cantata de o fata. Scuze? (mai mult)
Am intalnit o fata acum ceva timp (fosta prietena a varului meu). Am inceput sa plac. Imi ofera exact ceea ce caut eu acum: intelegere si ajutor. Nu stiu ce sa fac. Acum, dupa tot ce s-a intamplat,...? (mai mult)
Va rog, ajutati-ma! Am 15 ani, a fost primul si singurul meu iubit ne cunoastem de 4 ani in acest timp am mai fost impreuna dar era ceva pentru 1 saptamana si nici nu ne intalneam, acum 5 zile m-am despartit...? (mai mult)
Imi dati fiecare copil un nume de baiat? Raspuns pentru ultima intrebare.
Ce parere aveti despre baieti timizi? si ce sfat le dati ca sa scape de acest chin
Buna! Am si eu o intrebare despre copii Verisoara mea are 11 ani si are sanii ft mici. ca un capsun asa sunt si nu sunt rotunzi cum ar trebui sa fie.si ma ingrijoreaza ca sitam ca la varsta asta sa ii...? (mai mult)
Merry Christmas! Cum a fost la voi primul sarut? Si care a fost cel mai pasional sarut al vostru, pe care va e imposibil sa il uitati?
De ce cand facem dragoste prietenul meu se termina repede? El spune ca nu sepoate abtine cand e langa mine si ca de aia se termina repede pentru ca ma iubeste prea mult? Oare e adevarat? Se termina repede...? (mai mult)
Cunosc o fata de un an si ceva. Suntem foarte buni prieteni. Insa, de la un timp, se poarta ciudat cu mine: imi reproseaza ca nu o ascult (desi fac tot posibilul sa o ajut indiferent in ce stare m'as...? (mai mult)
Http://hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=469304249 Sunt draguta? Vreau mai multe pareri fiindca eu ma cred urata si vreau sa vad daca am dreptate sau nu
Colanti colorati din latex? unde gasesc? :X:X:X roz de preferat :* funditaA
Daca esti virgina si iti introduci degetul in vagin, este obligatoriu sa te dezvirginezi?:|Adica, in cele mai multe cazuri te dezvirginezi usor de la introducerea degetului?
Credeti ca iDeeA ma place?
Baieti voi ce simtiti in timp ce faceti dragoste cu o fata, prima oara fiind prietena voastra?
Cum imi dau seama cand un baiat ma place? PS. Nu vreau raspunsuri gen difera de la baiat la baiat Funda+vot
Mai e o saptamana la pana la anul nou asa ca v-a trebui sa caut un cadou pentru prietenul meu. Suntem de doi ani impreuna asa ca ideeile mele s-au cam evaporat pentru. ca s-au ivit mai mereu ocazii...? (mai mult)
Va rog frumos, am si eu nevoie de un baiat serios cu varsta de la 16 ani pana la 20 care ma poate ajuta cu niste sfaturi. urgent, astept mesaj privat
Sarbatori Fericite TPU! imi puteti da link cu teme corby va rog frumos Funda (daca nu era evident) Va pup
Ok, acesta este un favor:)) Stiu ca suna ciudat, dar o prietena m-a pus sa scriu de pe contul meu urmatoarea intrabre=)) are prieten de 3 luni, si de fiecare data cand se vad el vrea sa se mozoleasca,...? (mai mult)
Ma scuze, imi poate spune cineva (fata) cum sa cuceresc o fata? si cum sa procedez la prima intalnire, adica sao sarut din prima?
Pentru voi cum arata fata/baiatul perfect?
Plac un baiat. O prietena mi-a spus ca acel baiat i-a zis ca ma place si el.Problema e ca prietena mea minte destul de des.Si totusi acel baiat continua sa ma priveasca cu orice ocazie. Prietena aceea a...? (mai mult)
Cum pot sa imbat o fata repede? Ms:)
Dati-mi si mie niste idei de jocuri(sau altceva) pentru ziua de nastere a verisoarei mele(ca de obicei nu prea ii ies petrecerile cum vrea ea)...de obicei vin copii cu varste cuprinse intre 10-14 ani...plz? (mai mult)
vreau sa am si eu prima relatie mentinez ca sunt virgina !@! veau sa astiu e dureros cum e? detaliii fundita
Cateodata imi vine sa ma ating in zona intima si odata mi-am bagat tot degetul dar nu m-a durut. atunci eram pe stop si nu stiu daca mai sunt virgina. am simtit o placere si nu m-a durut deloc cand mi-am...? (mai mult)
Am un prieten...ne-am despartit pentru. ca el a venit la mine la colindat si eu nu m-am dus si s-a suparat. Mi-a dat pana acum 3 sanse a zis ca nu-mi mai da si ca ma uraste ce sa fac? Il iubesc.
Sunt cea mai fericita fiinta de pe pamint! Am 15 ani jumate, si eri am fost la prima mea intilnire adevarata! M-am sarutat pentru prima data in veata cu el, ei bine m-am mai sarutat cu un baiat...? (mai mult)
Buna TPU. Ce nume sa pun unui album de poze, pe hi5, cu cea mai buna pr? In engleza daca se poate, ceva mai lung, cat incape acolo, sau daca nu, ceva frumos si in romana. dau si funda:x
Cum sa ma apropii de un baiat care nu prea ma cunoaste? Ms, pup:D:D
as vrea sa ma spovedesc si nu stiu cum sa ii spun preotului ca m-am masturbat? Oare este un pacat?
Am vut un iubite ne-am despartit dupa iar ne-am impacat si am fost impreuna il iubesc pe bune si vreau sa scap de asta vreau sa il uit cum sa fac?[cat mai multe raspunsuri va rog frumos frumos...:* si frunda:X=((((:((((ajutor? (mai mult)
Mi-r dor ff tare de un baiat, in care am fost indragostita. Nu ne-am vazut de vreo 3 luni, dar suntem ambii tare mindri, stam ambii online si nu ne scriem nimic, azi si-a gasit curaj si mi-a scris,...? (mai mult)
Care suferiti din dragoste?:(cum va consolati si cum uitati o persoana la care ati tinut?:([daca se poate scrieti si cati ani aveti:)]eu am 17.si ma simt extrem de singura:(sper ca mai e cineva ca mine...? (mai mult)
Exista vreo diferenta intre o iubire pe care o consideri... dragostea vietii si chiar iubirea vietii? Sau nici macar nu exista asa ceva?
Help! O prietena de-a mea a facut-o cu un vibrator si a curs putin sange.Mai este virgina? PS:Nu eu o prietena de'a mea:d Funda@
Cine a dat cu barda in geam?
Am cunoscut o fata, de fapt ea s-a dat la mine cerandu-mi nr de tel. Ea m- a sunat, apoi am iesit la 2 intalniri in oras, m-a lasat sa o sarut pe obarz si ne-am imbatisat, A 2-a zi am plecat cu colindu...? (mai mult)
Hello TPU! e vreunul printre voi care e trist azi in ziua de craciun?:(ca eu sunt...
Din nou singura de craciun.beau un pahar de vin ce ma face sa uit ca din nou sunt singura si imi amorteste totul. nu stiu ce as putea face sa nu mai fiu asa singura intotdeauna.imi vine sa pling sau sa...? (mai mult)
Hey hey! vreau si eu un sfat, imi place de cineva cam de aceeasi varsta cu mine si am incercat sa vorbesc cu el, dar a fost asa timid incat nu prea am reusit sa scot nimic de la el, decat numele( pe...? (mai mult)
O intrebare pentru toti, dar nu vreau sa imi sariti in cap...va plac fetele cu fundul mare, daca da de ce, si daca nu de ce nu?!:);):d:d
Ceva site-uri pe care pot face video-uri. dar vide-ourile sa fie mai lungi. Funda+vot folositor+votinteligent.mersi mersi mersi scuze categoria... daca facetimisto primit STUPID :X
Hello everyone! Am si eu o mica problema :D.La petrecerea de revelion o sa vina si baiatul de care imi place.Treaba este ca nu prea stiu cum sa ma apropii de el.Gen adevar sau provocare? ( anul trecut m-a...? (mai mult)
Hello:* am si eu o problema sper sa ma ajutati voi sa o rezolv de fapt sa inteleg. sunt cu un baiat ne intelegem ft bine si eu tin ft mult la el doar ca el inainte a mai umblat cu o fata si tipa era cam...? (mai mult)
De ce iubirea vine atunci cand te ast mai putin iar cand o cauti ca un/o "disperat/a" n-o gasesti:(...
Cum a fost primul sarut? Puneti mai multe detalii va rog :X (locul, cum s-a intamplat...) fundita la cel mai frumos;) P. S : Craciun Fericit!
stiti cumva ce trebuie facut in second life? cum pot face rost de bani fara sa platesc cu "bani adevarati"? scuze categoria
Cine da un click aici sa lase mesaj si are funda:) http://s11.bitefight.ro/user/bite/74077 scuze categoria da e cea mai citita:D
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Furnicuta000 întreabă:
JohnnyBravo123 întreabă:
lkmhjk întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Ariana Grande
Esti un fan adevarat al Arianei? Cat de multe stii despre ea?