Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 7 Decembrie 2025 sunt:
Stiti cumva ce counter strike imi trebuie pentru a juca hns. Fara raspunsuri de genul:ori ce cs merge sa joci hns, pentru ca nu este adevarat.Rog seriozitate,
Aseara am fost la un bar la care merg destul de rar si fata patronului barului ma privea mai tot timpul.presupun ca ma place:DCum fac sa ma bag cu ea in seama?
Cea mai originala urare de sarbatori; ) Mos Craciunitza sexi: http://www.muzica-sentimentala.com/2010/12/cel-mai-dorit-cadou-de-craciun.html Daca aveti orice, ce bate chestia asta, aveti o funda...? (mai mult)
Acum ceva timp unei fete i-a placut de mine. A fost o perioada frumoasa in care ne intalneam vorbeam pe mess si la telefon. I-am trimis sms daca vrea sa fim impreuna. Mi-a zis ca stiu raspunsul dar si ca...? (mai mult)
Cum pot sa fac bani la 16 ani? SCZ CATEG fundita
De ce atunci cind iubesc... mai am unele momente cind simt ura pentru acea persoana? stiti cumva ce sa intimpla cu mine? va rog ajutati-ma
Fetelor, daca vorbiti cu un baiat dulce, adica care se comporta frumos dar nu arata prea bine, ati vrea sa incepeti o relatie cu el?
De la cati ani e bine sa faci sex? Eu as vrea sa-mi incep relatia sexuala de la varsta de 15-16 ani. Credeti ca e bine de la varsta asta?
Pai am si eu o problema, imi place de un baiat si lui de mine ca e evident doar ca nu l-am cunoscut decat de 1 luna si el are prietena doar ca ei nu se mai inteleg asa bine si el stie ca eu il plac, iar...? (mai mult)
Aveti niste sfaturi sa impresionez o fata? funda :X
am si eu o problema:( m am culcat cu prietena mea de vreo cateva ori dar...totusi pe ea o doare:( nu stiu sigur daca inca mai e sau nu virgina pentru ca nu a curs niciodata sange. de ce? :( Ea? (mai mult)
Ce sa fac daca iubita mea are un prieten foarte bun si tot timpul e cu el? Eu cand o invit sa iesim nu vine dar daca prietenul ei foarte bun o invita accepta! Ce se intampla sa mai am incredere in ea?
Deci am si eu o intrebare pentru cei ce va jucati city ville pe facebook; ; ). Am vrut sa-mi fac orashul mai mare, am cumparat Exansion, dar oamenii nu pot trece calea ferata. :| Nu ma lasa deloc....? (mai mult)
Cum sa-i dovedesc ca il iubesc?:o3
am nevoi de ajutor, vorbeam pe net cu o fata de ceva timp, neam intilnit la o disco, am dansat putin cu ea, apoi ea a plecat, a doua zi am inceput sa vb cu ea pe net si am intrebat-o sa...? (mai mult)
Hmmm... faceti sex, si sunteti prinsi de parintii partenerei, CE SCUZA BAGATI? >=D
am si eu o intrebare.cum se numeau jucariile alea care cand bagai o biliuta in ea si trageai.erau si desene...pe cartoon network cred...cand trageau aia cu niste chestii cam ca niste robotei.inuntru? (mai mult)
vreau si ew niste statusuri de genu` asta : Đącą cinevą iti spune Tє ¥µbєsc, są`i spui ca minte. cąci iubireą nu se spune ci se simte., cu caractere din hi5 pls cele mai multe funda:X::X:X:X::*...? (mai mult)
De care dintre dansatoarele Andrei va place cel mai mult? Pity, Zizzy, Lily sau Deea?:x Mie imi place de Lily :x:x:x:x:x:x:x
O melodie ce a facut cariera mai ales dupa ce Kim Bssinger a performat aici un mini striptease, dintr-un film de referinta "9, 1/2 weeks" unde si tanarul, pe atunci, Mickey Rourke are un rol super,...? (mai mult)
De ce cand facem dragoste prietenul meu se termina repede? El spune ca nu sepoate abtine cand e langa mine si ca de aia se termina repede pentru ca ma iubeste prea mult? Oare e adevarat? Se termina repede...? (mai mult)
Salut all! Am si eu o problema, am 16 ani si sunt in clasa a 10-ea. Este o fata destul de draguta si vrea sa fie cu mine, dar este abia pe a 6-ea... Este draguta dar nu stiu ce sa fac... mi-e si frica? (mai mult)
Stiti ceva poezii de carciun in limba engleza mai usor de memorat? funda scuze de categorie am nevoie de raspunsuri rapide
Ce parere aveti despre aceasta categorie?;;)
Buna tuturor♥ Vreau si eu niste sfaturi, daca se poate, bineinteles; ; :D De ceva timp am pe cap o gramada de probleme.As vrea si eu sa ma eliberez.Adica mi-am parasit prietenul pentru altul.Maine...? (mai mult)
Saluut TPU :-h Scz pentru categoriee` =)) Ash vrea sa stiu daca va place melodia Wildboyz ft. Ameerah - The Sound Of Missing You :x... Daca ati putea sa`mi dati sh niste date despre Ameerah :x fundita`;? (mai mult)
Ma intalnesc azi cu o fata, cum sa fac sa ma placa mai mult? (cred ca ma place putin deoarece zambeste la mine). Dau funda pentru raspuns bun
Dupa-amiaza am un fel de party de craciun si trebuie sa recit ceva. Dar nu prea stiu ce. Ce mi-ati recomanda sa recit. ( scuze de categorie dar e cea mai vizualizata si am nevoie de raspuns rapid ). fundita...? (mai mult)
Iubitul meu avea inainte poza la av cu mine si el si acum a pus doar o poza cu el:|Cand eu am zis, , i love you``el nu a mai zis nimic...eu am spus asta fiindca stiam ca asa zicea el de obicei. Apoi am? (mai mult)
Cum pot sa atrag un baiat de 18 ani?(el a reusit sa ma faaca sa ma indragostesc acum vreau sa il fac si eu pe el, pentru ca imi e frica sa nu il pierd)dau funda
Cum se poate sa iti vina ciclul intr-o singura zi si dupa aceea sa nu-ti mai vina un an si mai mult?
Nu pot sa-l uit.Am vorbit ieri cu el, mi-a spus ca pentru el nu mai insemn nimic, ca e cu alta, ca tine la ea, sa-l las in pace, ca nu ma mai iubeste. :-j. Cum il uit :)? Si cum sa ma comport cu el,...? (mai mult)
Lol unde pot sa citesc romane de dragoste on line
Buna :* E o melidie cam veche. Ceva de genu. : Tu esti o stea, esti mama mea. Si cu privirea ta, imi netezesti calea. Si inca o strofa : Ai adunat, amOr si soare in privire. Iar vraja marii,...? (mai mult)
Am mare nevoie de ajutor! Am facut sex cu prietena mea acum doua saptamani. Am facut sex protejat, am ejaculat in prezervativ apoi mi-a venit pofta de inca o partida de sex. Am schimbat prezervativul,...? (mai mult)
Buna ma numesc Alex si as vrea sa va mai pun o intrebare.|Tine legatura cu un baiat car vam mai zis ca tin foarte mult la el dar in felul meu si as vrea sa ii recunosc aceste sentimente ce parere credeti...? (mai mult)
sunt pe clasa a9a, si maine vreo 10 colegi de ai mei merg la colindat, si se pare ca mai vin doua foste colege de pe clasa a8a, si am un baiat dragut in clasa si se tine dupa fosta mea colega,...? (mai mult)
Dupa ce mi-a trecut ciclul am facut sex cu prietenul meu, insa ne protejat si din pacate si-a dat drumul in mine si acum s-ar putea sa fi ramas insarcinata dar el nu mi-a zis chestia asta ci a pus-o pe...? (mai mult)
Sall! Sunt cu o fata de un an jum, si uneori parca as vrea sa rup rel, dar o iub destul de mult.si stiu ca si ea ma iub, dar in ultimul timp mi se pare cam 'rece', parca imi ascunde ceva.parca nu ar...? (mai mult)
vi se pare normal ca cineva de pe o zi pe alta sa nu mai de-a nici un semn de viata, chiar sa evite orice fel de discutie fara nici un motiv? adicapana la un moment dat totul merge ft ok.seara vorbim...? (mai mult)
Stie cineva cum continua mesajul acesta? "Bagami-as inima in pieptul tau.Sa-mi sugi toata iubirea pe care ti-o port...Doar atata stiu :D Multumesc! Astept rasp:* fundita
Va roog un raspuns sunt in clasa aVa si imi place de o fata din a 7 dar sunt cam scund si scoala nostra e impartita in 2 adica un sat cu altu eu sunt din Bajesti iar ea Balilesti (suntem vecini in sate)...? (mai mult)
Deci, cel mai nebunesc loc unde sa faci sex?;;)
Hei TPU, vreau stsu.ri de admirare pentru iubitul meu! ceva ca acesta : la cum arati, cum mirosi, cum te misti, nu cred c.as avea nici o vina c.as vrea sa te am, sa te ating, sa te pun intr. o vitrina....? (mai mult)
Pentru baieti... daca sunt combinat cu o fata(panarama) stiti voi adica dupa ce ma are pe mine isi mai daa intalnire si cu alti baieti:)) in fine. problema la mine ee ca tin foarte mult la ea nu? (mai mult)
O intrebare mai lunga! De 3 ani ma simt cam singur, pentru ca asa si este, zi de zi ma duc la servici vin inapoi si totusi din circa 500 de fete care sunt unde lucrez eu nimeni nu imi acorda atentie,...? (mai mult)
Buna :X vreau toate melodiile a lui nini :X
Si va mai cer inca odata ajutorul pentru ca am uitat sa specific suntem amici de 3 ani el are 21 de ani si eu 17 insa nu asta e problema la care va cer ajutorul.Maine fiind ajunul Craciunlui credeti ca...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alex765431 întreabă:
4andrea567 întreabă:
Vlad69000 întreabă:
9PM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Testeaza-ti engleza!
Do you speak English? Completeza testul nostru si hai sa vedem "how well". :-)