TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Dragoste şi Sex

Dragoste şi Sex

• 5000
  • 5001
  • 5002
  • 5003
  • 5004
FataCuOchiiCaprui
în 22 Decembrie 2010 | FataCuOchiiCaprui întreabă:

Cum ii pot convinge pe ai mei sa aiba mai multa incredere in mine? Am aproape 16 ani si ma deranjeaza ca nu ma lasa si pe mine prin oras prea des. Am un prieten de 19 ani, il cunoaste mama(tata inca nu...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
denis_9243
în 22 Decembrie 2010 | denis_9243 întreabă:

De ce fetele nu vreau sa se priznaeasca ca vor dragoste...cine raspunde primeste pe o noapte va astept fetelor

9
Răspunde Raportează
karina_5950
în 22 Decembrie 2010 | karina_5950 întreabă:

TPU am nevoie urgent de sfatul vostru.am luat escapelle pastila de urgenta credeti ca voi patii ceva? va rog astept raspuns

2
Răspunde Raportează
Morphine21
în 22 Decembrie 2010 | Morphine21 întreabă:

Ce parere aveti de pastrarea virginitatii pana in noaptea nuntii? E un principiu "expirat", sau va ganditi si la Dumnezeu?

16
Răspunde Raportează
cristyan003
în 22 Decembrie 2010 | cristyan003 întreabă:

De unde stiu ca prietena mea vrea sa faca sex cu mine? :D adica cum imi dau seama daca vrea sau nu... poate ca par un pervers, dar nu i-am cerut nimanui(nici unei fete) nimic pana acum, si vreau oarecum? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
asy
în 22 Decembrie 2010 | asy întreabă:

DeCi va rog vreau si eu statusuri misto plz caut de ceva timp de net si am gasit dar nu imi plac:D... Poate voi m-ati putea ajuta dau fundisa la cei trei care raspund primi;)...MeRsY:X

4
Răspunde Raportează
?  ??w
în 22 Decembrie 2010 | ? ??w întreabă:

Atunci and l-am injelat tot asa treceam printr-o perioada proasta...si-mi zice ca ma iubeste. cand e agresiv mai tarziu ii pare rau si m roaga sa stau cu e ca e vrea sa plec(nu sa-i dau papucii sa plec? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
MADALINAAAA
în 22 Decembrie 2010 | MADALINAAAA întreabă:

am nevoie de raspunsurile si parerile voastre... vreau sa imi fac comanda de un relax&tone dar nu stiu daca e bun. ajutati-ma dau fundita:)

5
Răspunde Raportează
ihavenoidea
în 22 Decembrie 2010 | ihavenoidea întreabă:

Sunt fete printre voi care au avut o relatie cu alta fata? curiozitate sau ceva serios?

13
Răspunde Raportează
Spynky
în 22 Decembrie 2010 | Spynky întreabă:

Cum stiu cand iubita mea este pregatita de first kiss(pe buze:D) funda cel mai bun raspuns...:D

8
Răspunde Raportează
BBAlyss
în 22 Decembrie 2010 | BBAlyss întreabă:

Buna tuturor Problema mea este ca imi place foarte mult de un baiat dar el nici macar nu stie ca exist Stam in acelasi cartier, la doar un bloc distanta iar eu il vad aproape in fiecare zi insa niciodata...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Adryana_6119
în 22 Decembrie 2010 | Adryana_6119 întreabă:

Deci... mie imi place de 2 baieti si amandoi se uita mereu la mine cand ma vede si sunt frumosi si nu stiu ce sa fac PLS ajutati-ma pe cine sa aleg!

12
Răspunde Raportează
BybyBlondina
în 22 Decembrie 2010 | BybyBlondina întreabă:

Deci! Imi place de un baiat din liceu cu mine, mai mare cu 2 ani si este in clasa cu varul meu.Problema este ca are prietena! Am id-ul lui am vb doar odata cu el si nu prea intra pe mess. Ce as putea sa...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
dianna_9996
în 22 Decembrie 2010 | dianna_9996 întreabă:

Help! :o3 Cum pot descarca pentru Sims 2 haine, accesorii, par etc. dupa site-ul acesta: http://www.modthesims.info/ Trebuie sa dezarhivez ceva? Unde trebuie sa le pun? In ce folder? Spuneti-mi...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Kikiiiiii
în 22 Decembrie 2010 | Kikiiiiii întreabă:

Sunt cu un tip de 3-4 luni dar de la o vreme ma cam ignora. ce sa fac?

7
Răspunde Raportează
andreiutzuuuuuu
în 22 Decembrie 2010 | andreiutzuuuuuu întreabă:

Am 13 jumate si o fata vrea sa ma tina de mana si ma alinta si ma place?

6
Răspunde Raportează
SiMoNa_1442
în 22 Decembrie 2010 | SiMoNa_1442 întreabă:

Cum sa saruti un baiat?

12
Răspunde Raportează
emilia
în 22 Decembrie 2010 | emilia întreabă:

Povestiti-mi despre o disputa dintre voi si un profesor. In ce relatii erati atunci, atitudinea voastra de disciplina respectiva, purtarea la acea ora, adica totul. Scuzati categoria, dar e cea mai...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
cris10flori
în 22 Decembrie 2010 | cris10flori întreabă:

Buna va impor raspundeti-mi chiar am nevoie de raspunsuri Am vorbit cu un nici nu stiu cum sa il numesc pentru ca il urasc din tot sufletul deci cu un jegos, bun ne-am despartit.Am intalnit un baiat pfoai...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
HyuLa
în 22 Decembrie 2010 | HyuLa întreabă:

Cum se cucereste un baiat? Am pus aceasta intrebare pentru ca am un baiat la mine la scoala care avea o prietena dar s-a despartit de ea si acea fata este chiar prietena mea si eu nu vreau sa o ranesc chiar...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
honeybunny0009
în 22 Decembrie 2010 | honeybunny0009 întreabă:

Se poate sa ramai insarcinata daca nu ti-a venit menstruatia [ma refer pentru prima data]?

7
Răspunde Raportează
doinitza12
în 22 Decembrie 2010 | doinitza12 întreabă:

Vreau libertae cum pot so am. prietenul meu nu ma lasa nicaieri. parca as fi la puscarie... drept ca sunt apreciata de toti baietii pe drum. adica se uita toti la mine. dar eu cred ca asta nu e motiv? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
~_~fericire.in.rate~_~
în 22 Decembrie 2010 | ~_~fericire.in.rate~_~ întreabă:

Cand ma uit la alte fete care fac sex cu mai multi tipi si tot asa imi zic ca sunt doar niste copile fara minte.Toate bune pana aici, insa acelasi lucru il fac si eu:)). Insa eu ma simt matura, depinzand...? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
Carmenela
în 22 Decembrie 2010 | Carmenela întreabă:

Dau fundita la cine imi explica cum sta treaba cu lubrefiantul... Am tot auzit de lubrefiant cu ulei fara ulei.Mai bine zis ce face lubrefiantul? Cum se aplica... fundita!:*:X>:D

3
Răspunde Raportează
alinutzaa_8242
în 22 Decembrie 2010 | alinutzaa_8242 întreabă:

Tipu cu care, , stau, , avem 7ani, de cind ne stim.acum trei ani l-am lasat pentru altu... dupa un an, m-am reintors sa stam impreuna(in aceias casa, doar ca prieteni), doar pentru faptul ca sintem? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
alinutza99
în 22 Decembrie 2010 | alinutza99 întreabă:

Buna:-*. vreau sa va cer parerea in legatura cu cadoul pentru iubit de Craciun; ; ). i-am cumparat iubitului meu un mp4 4Giga si o husa pentru el, am developat toate pozele care le-am avut cu noi din...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Stilskin
în 22 Decembrie 2010 | Stilskin întreabă:

Ce sa fac ca o fata sa ma placa? Am vorbit cu prietena ei cea mai buna si ei i-a zis ca ma place 70%. Deci nu stiu ce sa cred. Funda

9
Răspunde Raportează
adrianajollie
în 22 Decembrie 2010 | adrianajollie întreabă:

Http://www.youtube.com/watch?v=hHegCpHlGsY&feature=related dati la 0:40 si spuneti-mi si mie daca stiti cum se num melodia aia;;) fundaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! mersi:* aa da scuze categoria

4
Răspunde Raportează
Spinoasa
în 22 Decembrie 2010 | Spinoasa întreabă:

Daca prietenul vostru (19 ani) tu(16 ani) avand o relatie de 1 an si 3 luni v-ar cere sa va culcati cu el ce i-ati raspunde, tinand cont de faptul ca va iubeste enor, parintii stiu de relatia voastra.Aseara...? (mai mult)

15
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 22 Decembrie 2010 |

La ce varsta v-ati sarutat prima oara si cum a fost? Dau funda pentru cel mai bun raspuns:D!

13
Răspunde Raportează
MenCool
în 22 Decembrie 2010 | MenCool întreabă:

Am 11 ani, imi place foarte mult o fata de 10 si incerc sa ma apropri de ea, insa "adversarul" meu este cel mai bun prieten, mentionez ca-s cam timid Cum as putea sa ma apropri de ea, va rog seriozitate...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
amalia_4709
în 22 Decembrie 2010 | amalia_4709 întreabă:

Ia sa vad:> cati dintre voi sunteti prezenti la ora asta aici? dau si funda daca vreti. >:D

13
Răspunde Raportează
Ale_4001
în 22 Decembrie 2010 | Ale_4001 întreabă:

Imi place mult de tot de un baiat din celalalt capat la tarii, dar el are prietena. Cum as putea sa ajung la inima lui? Dau FUNDA! :*

4
Răspunde Raportează
Cocolino_8659
în 22 Decembrie 2010 | Cocolino_8659 întreabă:

Salutare tuturor! Acum 6 luni am cunoscut o fata, ne-am dat dat intalnire la un suc si am inceput sa jucam adevar sau provocare, ne-am dat unul altuia diferite provocari "saruta-ma. etc" si am inceput...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
jkjhcshbbzmb
în 22 Decembrie 2010 | jkjhcshbbzmb întreabă:

Deci vreau un program pentru zoom.cand deschid poza sa o vad si dau pe zoom, nu se vede f clar.se vad "puricii" aia.deci stiti vreun program pentru zoom, dar imaginea sa o vad clara?

1
Răspunde Raportează
BoObLe
în 22 Decembrie 2010 | BoObLe întreabă:

Povestea mea! Am 15 ani, aproape 16 si am o relatie cu un baiat de 1 an si 1 luna pe care il iubesc foarte mult. Sunt insarcinata si nici nu pot sa ma gandesc la avort mai ales ca prietemul meu viitorul...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
Alecslisios
în 22 Decembrie 2010 | Alecslisios întreabă:

Va rog frumos imi spuneti niste facultati pe care le pot urma dupa un liceu de mate-info + sunt ff bun la mate insa vreau o facultate cu care iti gasesti mai usor de lucru:D funditaAA (scuze categ da chiar...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
DYA96_9004
în 22 Decembrie 2010 | DYA96_9004 întreabă:

am si eu o intrebare:ati patit vreo data ca din vina unei prietene sa pierdeti o relatie cu un baiat? eu din vina unei fete m-am certat cu baiatul acela doar prin simplul fapt ca ea a aflat ca il...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 22 Decembrie 2010 |

Cum sa fac? Am un BFF Alex si el zice ca ma place mult si imi trimite emoticoane de genul :x si biletele etc...Si eu il plac dar n-am curaj sa-i zic!

3
Răspunde Raportează
MenCool
în 22 Decembrie 2010 | MenCool întreabă:

Am 11 ani... incerc sa ma apropri de o fata de 10, insa mai am inca un "adversar"... cum ar trebui sa procedez? Ps:seriozitate va rog dau funda

10
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 22 Decembrie 2010 |

Ce inseamna sex?

5
Răspunde Raportează
deutza
în 22 Decembrie 2010 | deutza întreabă:

Am un cont pe Lady Popular si nu pot intra pe ea.Sunt la nivelul 11 si nu e vorba ca am uitat parola sau username-ul.Am apasat pe parola uitata si zice ca usernameul si e-mail-ul nu coincid.Cum sa...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
AlexisLexisLexi
în 22 Decembrie 2010 | AlexisLexisLexi întreabă:

Cine stie cum poti sa-ti gasesti dragostea adevarata? dati idei exemple si mai ales experiente si metode

10
Răspunde Raportează
hiigee
în 22 Decembrie 2010 | hiigee întreabă:

Imi place de un baiat dar habar n-am daca ma place.Adica nu stiu ce sa mai cred. E cu mine in clasa(sunt 8 baieti si 19 fete). Din toate fetele cu mine se comporta altfel. El nu e genul care sa umble dupa...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
catalinnnna
în 22 Decembrie 2010 | catalinnnna întreabă:

Credeti ca la 13 ani exista dragoste?

20
Răspunde Raportează
BetterThanDrugs
în 22 Decembrie 2010 | BetterThanDrugs întreabă:

Bunaa:) Cine imi poate da statusuri de iubire, despartire.etc? ceva mai noi:) FUNDA!:)

4
Răspunde Raportează
Ralubella
în 22 Decembrie 2010 | Ralubella întreabă:

Ce faci cand partenerul tau e mai scund decat tine si vrei sa il saruti?

14
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 22 Decembrie 2010 |

Daca ma puteti ajuta ar fi super. Este o melodie mai pop- rock si in videoclip sunt niste omuleti care canta nu stiu cum se numeste daca ma puteti ajuta.:) mersi mult! funda! scuze categoria

1
Răspunde Raportează
Jessica_6123
în 22 Decembrie 2010 | Jessica_6123 întreabă:

Sall`...sunt insarcinata in 2luni si jumatate, iar zilele acestea ma duc sa fac avort:( vreau si eu sa stiu unde se face anestezia partiala? va pup:*

14
Răspunde Raportează
jkjhcshbbzmb
în 22 Decembrie 2010 | jkjhcshbbzmb întreabă:

Niste site-uri cu msj de la multi ani? pe google nu imi plac si in 3 zile e ziua iubitului meu

1
Răspunde Raportează
  • 5000
  • 5001
  • 5002
  • 5003
  • 5004
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • LisaJulie
    trimisă acum 17 ore

LisaJulie întreabă:

Cat de multe cuvinte de origine slava a mprumutat limba romn??
    32 răspunsuri
  • Furnicuta000
    trimisă acum 14 ore

Furnicuta000 întreabă:

Stiti daca in lege angajatorul e obligat sa va ofere salariul din contract chiar daca nu ati lucrat cat trebuia in luna aceea (nu din vina voastra)? Adica sa zicem ca trebuia sa lucrati 15 zile dar v- ...? (mai mult)
    19 răspunsuri
  • JohnnyBravo123
    trimisă acum 7 ore

JohnnyBravo123 întreabă:

E ciudat c? am 24 ani ?i nu vreau s? mi ncep via?a sexual??
    15 răspunsuri
  • lkmhjk
    trimisă acum 19 ore

lkmhjk întreabă:

Salut! Cum se poate sti la inchiderea urnelor cine a castigat alegerile? Sau se fac manareli si noi suntem niste fraieri pacaliti. In general, nu numai ieri. Nu sunt bucurestean, nu am nici un interes...? (mai mult)
    14 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.242
  • Întrebări: 3.953.963
  • Răspunsuri: 17.659.637
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 41 minute
Ce zici de un quiz?
Damon Salvatore

Damon Salvatore

Esti fan Damon Salvatore si The Vampire Diaries? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele completand testul nostru.

Start quiz
Categorii
  • 652.062 Adolescenţi
  • 55.601 Afaceri & Financiar
  • 22.873 Artă şi Cultură
  • 72.847 Auto & Moto
  • 144.246 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.094 Carieră
  • 20.356 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.263 Conversaţii