TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Dragoste şi Sex

Dragoste şi Sex

• 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
razorkeilg
în 13 Aprilie 2024 | razorkeilg întreabă:

Buna, De 2 zile am doua inflamari rosii pe penis, mai exact pe ata penisului, care sunt destul de dureroase la atingere si la erectie. Alte simptome nu am observat, si inflamarile/ zona rosie care...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
LordCristobal
în 13 Aprilie 2024 | LordCristobal întreabă:

Salutare tuturor! Vreau sa radem, sa glumim si sa avem voie buna.Baieti, voi l- ati vedea pe Verginica Vaca Grasa ca profesor de dating?:))) Daca ar organiza o tabara de dating la Vama Veche ati participa...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Da66099001
în 12 Aprilie 2024 | Da66099001 întreabă:

Salutare! Am o întrebare ce mă nedumerește… Am întâlnit o fată foarte complicată emoțional și sentimental…. Chestia ce mă nedumerește e alta: De ce ea m- a chemat într- o seară în...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
JustStitch
în 12 Aprilie 2024 | JustStitch întreabă:

Fetelor, ce faceti cand simtiti nevoia de sex si nu aveti cu cine?

7
Răspunde Raportează
andreiiiiiiii7990
în 12 Aprilie 2024 | andreiiiiiiii7990 întreabă:

Buna. Nu fac nici un fel de troll. Am o problema. Din cauza dormitului in chiloti, mi se freaca… si imi iese acel lichid preejaculator la 12 ani. Sunt destul de panicat pentru ca mi este teama ca voi...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
cristianaaaa24555
în 12 Aprilie 2024 | cristianaaaa24555 întreabă:

Ajutati- ma, am luat pastila de a doua zi in februarie si atunci aveam 56 de kg acum am luat in greutate foarte mult acum am 63, 8 kilograme si as avea nevoie de sugestii cum as putea sa scap de toata...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Ndnks
în 12 Aprilie 2024 | Ndnks întreabă:

Bună. Am nevoie de sfaturi, sunt însărcinată în aproape 6 luni, și nu- mi doresc sarcină, am aflat prea târziu, adică la 3 luni și nu am mai avut ce să fac. Cum pot scăpa? Să mă ierte...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
mimimimimimi70
în 12 Aprilie 2024 | mimimimimimi70 întreabă:

Buna tuturor O întrebare ce ma frământa de câteva zile (știu ca pentru mulți poate sa fie stupida, dar am anxietate) Ultima menstruație s- a terminat pe 19martie Pe 30martie eu și prietenul...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 12 Aprilie 2024 |

Poate o relatie la distanta sa functioneze? Nu ne- am vazut niciodata, suntem de 3 luni impreuna si suntem din tari diferite. Noi planuim sa ne vedem in 2025, iar cu timpul ea sa se mute cu mine cand...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
LordCristobal
în 12 Aprilie 2024 | LordCristobal întreabă:

Salutari la toata lumea! O intrebare pentru fete. Fetelor, sa zicem ca e Valentine's Day sau 8 martie si iubitul vostru va face cadou un ghiveci o planta carnivora de la Hornbach. Ce reactie ati avea...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Davdi
în 12 Aprilie 2024 | Davdi întreabă:

Este o problema daca un baiat face sex de la 13 ani(nu probleme legale)

8
Răspunde Raportează
Sawarekh
în 12 Aprilie 2024 | Sawarekh întreabă:

Salut, doar femeia simte placere intr- o partida sau e ceva in neregula cu mine? In timp ce tipa era doggy, ea gemea spre aproape tipa, era clar ca simtea o placere foarte mare, in timp ce eu nu...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Verginic?Vac?Gras?
în 11 Aprilie 2024 | Verginic?Vac?Gras? întreabă:

Hei doamnelor, cum reacționați atunci când soțul ajunge târziu de tot acasă, pe la 5-6 dimineața și în loc sa se pună în pat langa voi, se pune sa doarmă pe canapea?

6
Răspunde Raportează
ekmez1x
în 11 Aprilie 2024 | ekmez1x întreabă:

Am 16 ani iar pielea penisului nu-mi acopera in totalitate capul, iar acum o tin in spatele coroanei, este o problema?

7
Răspunde Raportează
pogacel
în 11 Aprilie 2024 | pogacel întreabă:

Am 12.5 cm lungime si 11 grosime. E marimea normala sau e cam micuta? Am 18 ani

5
Răspunde Raportează
AkanNebolous
în 11 Aprilie 2024 | AkanNebolous întreabă:

Bună TPU! Deci, eu cu iubita mea, am fost la un pas de a face dragoste... Dar din cauza mea, nu s- a întâmplat, pentru că nu s- a sculat... Adică era sculată cumva, doar că era pe jumătate,...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 11 Aprilie 2024 |

Cum ați reacționa dacă sunteți la cinema singuri cu iubitul, soțul și acesta va baga mâna în pantaloni și se joacă cu pasarică?

6
Răspunde Raportează
SorinPavel
în 11 Aprilie 2024 | SorinPavel întreabă:

Bună ziua. Ce înseamnă la un barbat a fi capabil sa-si controleze si coordoneze procesul de ejaculare si sa reușească sa-si mentina penisul in stare erecta o perioada de timp suficient de lung?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 11 Aprilie 2024 |

Buna ziua, am si eu o situatie mai delicata, de ceva timp m- am apropiat destul de mult de o colega de munca, ne ajutam unul pe altul, de multe ori iesim impreuna amandoi la fumat, mai vorbim si in...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 11 Aprilie 2024 |

Buna, as avea nevoie de o parere sau daca a mai patit cineva la fel, recent mi- am inceput viata sexuala si la primele 4 partide nu mi- a curs deloc sange, au fost mai romatice asa si mai "soft" iar...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Anamaria0754
în 11 Aprilie 2024 | Anamaria0754 întreabă:

Buna seara! Daca folosesc ovulele contraceptie Contracept M trebuie sa fac spalaturi vaginale dupa? Multumesc!

3
Răspunde Raportează
SkandallKamataru
în 10 Aprilie 2024 | SkandallKamataru întreabă:

Ce sa fac daca plac o fata de etnie rroma și ea mă place mult, dar la ei e cu ai umblat, o iei de nevasta și mi-e frica sa mai vb cu ea. Daca ne prinde se face alba la fata.

19
Răspunde Raportează
Anaysa26
în 10 Aprilie 2024 | Anaysa26 întreabă:

Bună, oare pot fi însărcinată dacă pe 6 martie mi- a venit ciclul iar între timp am fost la ovulație? 17- 22 am avut contacte neprotejate iar pe 29 am avut sângerare timp de 2zile iar după atâta...? (mai mult)

24
Răspunde Raportează
antoniaidk
în 10 Aprilie 2024 | antoniaidk întreabă:

Buna! Am 20 de ani si locuiesc cu parintii mei. Tatal meu e un narcisist caruia niciodata nu i- a pasat cu adevarat de mine, ii pasa doar de imaginea pe care trebuie eu sa o afisez pentru el, mama mea...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 Aprilie 2024 |

Hello! Ce parere aveti despre a iubi o persoana care e total opusa tie? Am intalnit o fata si ne intelegem, dar se pare ca e diferita rau de mine. Voua vi s- a intamplat? Mie imi plac pisicile,...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
Iuliabarbu
în 10 Aprilie 2024 | Iuliabarbu întreabă:

Buna seara! Este cineva dispus să vorbească cu mine in privat în legătură cu o problema? Îmi este foarte frică să vorbesc cu cineva din familie și aș vrea un sfat.

10
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 Aprilie 2024 |

La băieți doare prima dată când se dezvirgineaza? Intreb pentru un prieten

8
Răspunde Raportează
jaqtoo
în 10 Aprilie 2024 | jaqtoo întreabă:

Sunt singurul care a ajuns la concluzia că femeile nu mai merită atenție pentru că ele se gândesc doar că bărbatul perfect trebuie să aibă bani cât o bancă, mașini, vile și să fie pe coperta...? (mai mult)

63
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 Aprilie 2024 |

Sunt îndrăgostită de unchiul meu. Cum pot face să-mi treacă?

13
Răspunde Raportează
Szmigal32
în 10 Aprilie 2024 | Szmigal32 întreabă:

Salut TPU, am făcut operația de circumcizie iar dupa vindecarea completă in erecție simt ca pielea e putin cam scurtă, adica e mai multă presiune pe ea e preîntinsă, îmi puteți recomanda o...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Andramaria75
în 10 Aprilie 2024 | Andramaria75 întreabă:

Buna, sunt foarte ingrijorata. In legatura cu ce am spus si in celelalte mesaje. M- am atins in zona intima cu sperma de pe un hanorac (nu era uscata complet) ciclu trebuia sa- mi vina...si nu a venit....? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 Aprilie 2024 |

Hei, cred că am mai pus întrebarea asta de ceva ori, dar tot mă îngrijorează deci o adresez. Dacă o femeie nu mai e virgo, dar ea încă mai sângerează, știți voi când, de ce naiba mai...? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
Radaaa
în 10 Aprilie 2024 | Radaaa întreabă:

Buna. Am avut contact sexual ieri, in a 14- a zi a ciclului, (am ciclul de 28/29 zile de obicei. Uneori intarzie cu 2 zile alteori vine mai repede cu 2 zile). El nu a ejaculat in mine, insa la a doua...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
WilliamQoilung2024
în 10 Aprilie 2024 | WilliamQoilung2024 întreabă:

Cât de important este trecutul într- o noua relație/căsătorie? E bine să ascundem anumite lucruri și relații, din trecut? Ce facem atunci când partenerul/soțul, află din alte surse, lucruri...? (mai mult)

15
Răspunde Raportează
Alexaadr
în 10 Aprilie 2024 | Alexaadr întreabă:

Am 24 si am cancer mamar. De 8 luni fac citostatice. Lucrând ca și contabilă, fac comenzi de acasă de pe net de diverse chestii (in afara de mancare)haine, pastile etc..devine un mod esențial ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
PetriaElena
în 10 Aprilie 2024 | PetriaElena întreabă:

Mai exista vreo fata/femeie care sa iubeasca cu adevarat un baiat/barbat?

10
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 Aprilie 2024 |

Salut. Sunt nou pe acest forum și sper să găsesc răspunsuri. Sunt băiat, am 19 ani. A fost ziua mea de naștere pe 8 aprilie și un profil necunoscut al unei fete îmi scrie pe Instagram....? (mai mult)

20
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 Aprilie 2024 |

Buna, am nascut acum 1 an jumate de 2 luni nu mai alaptez, Din decembrie am contact sexual neprotejat si de atunci inainte sa imi vina menstruatia mi e f rau si imi vine sa vomit dar gravida nu pot sa...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
username07
în 10 Aprilie 2024 | username07 întreabă:

Bună tuturor! Vreau sa împărtășesc si eu cu voi o nelamurire mai exact nu vreau comentarii răutăcioase sau mistouri. Sunt fata si pana acum nu am mai avut relatii de niciun fel, deoarece nu am ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
MihaiLucaAndrei
în 10 Aprilie 2024 | MihaiLucaAndrei întreabă:

Bună seara, mă numesc Luca și am 14 ani, ce sa fac sa nu mai ejaculez de culoare transparent.

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 Aprilie 2024 |

Salut, sunt baiat si am 16 ani. Exista o modalitate de a- mi lungi penisul? L- am masurat cu rigla si are cam 15- 16 cm(nu stiu cat de bine l- am masurat doar am pus rigla peste el si n- am apasat in ...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
OVIDIU1357
în 9 Aprilie 2024 | OVIDIU1357 întreabă:

Bună, am o întrebare îmi place de o fata din clasa a 7 eu sunt a 8- a amuș a 9 și i- am spus odată că o iubesc și că îmi place de ea dar ea de mine se rușinează și fuge de mine. De ce, ea...? (mai mult)

16
Răspunde Raportează
LordCristobal
în 9 Aprilie 2024 | LordCristobal întreabă:

Salutari la toata lumea! Baieti, sa imi ziceti daca ati dat si voi de o asemenea nebuna de care am dat eu.Saptamana trecuta, am iesit la o intalnire cu o fata de pe Tinder.Inainte sa ies la intalnire...? (mai mult)

20
Răspunde Raportează
LordCristobal
în 9 Aprilie 2024 | LordCristobal întreabă:

Salutare dragii mei! Vreau sa radem, sa glumim si sa avem voie buna! La ce emisiune de matrimoniale l- ati vedea pe Verginica Vaca Grasa? Ar fi potrivit pentru Insula Iubirii, Mireasa pentru fiul meu...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 Aprilie 2024 |

Buna, am 42 ani, am o problema daca ma puteti ajuta va rog, in legatura cu relatii sexuale, nu se mai scoala si chiar daca se scoala cand vreau sa fac sex cu nevasta imi moare, de vreo doi ani consum...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Aprilie 2024 |

Fetelor daca va aflati pe stranda, in parc, in mall si un baiat random vine la voi si va ofera un buchet de flori fara niciun motiv, ati accepta?

9
Răspunde Raportează
Andreea92636
în 8 Aprilie 2024 | Andreea92636 întreabă:

Buna, as vrea sa stiu si eu despre "perioada fertila" cum se poate calcula, in mare parte am înțeles cat de cat dar as avea nevoie de o părere, daca ciclul meu este de 26 de zile si contactul sexual...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Aprilie 2024 |

Dacă îți comanzi online un vibrator, curierul va sti ce conține pachetul?

21
Răspunde Raportează
roxiii310
în 8 Aprilie 2024 | roxiii310 întreabă:

Am si eu o intrebare legata de fete: si asta este legata de o prietena. Daca ai avut contact sexual, adica organul genital masculin a intrat in vagin, inainte sa iti vina prima menstruatie, dupa ce ...? (mai mult)

15
Răspunde Raportează
Jusa
în 8 Aprilie 2024 | Jusa întreabă:

Bună ziua! Azi am întreținut relații intime cu partenerul meu și nu am observat că prezervativul s- a rupt decât după ce a ejaculat. La 30 de minute distanță după acest eveniment am luat pastila...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Alin5644466
    trimisă acum 9 ore

Alin5644466 întreabă:

Salutare, nu stiu categoria. Am nevoie urgent de ajutor am luat sala de permis auto cu 22 si cel de acolo a zis ca daca iau sala nu fac nimic si ies si imi iau lucrurile. Faza e ca nu m- am programat...? (mai mult)
    12 răspunsuri
  • justnme04
    trimisă acum 9 ore

justnme04 întreabă:

Am luat ieri seara o pereche de adidasi de la diechmann de la mall si azi i am purtat mai bine si imi sunt cam stramti si as vrea sa ma duc in seara asta sa i returnez sa mi dea o marime mai mare cu bonul,...? (mai mult)
    6 răspunsuri
  • Alexandru9971
    trimisă acum 9 ore

Alexandru9971 întreabă:

Buna ziua. pentru saptamana viitoare am un proiect la ed antreprenoriala:prezentarea propriului plan de afaceri. nu aveti cumva vreun document in word/powerpoint/canva sa ma inspir putin, nu am nicio ...? (mai mult)
    6 răspunsuri
  • Anisoara4
    trimisă acum 14 ore

Anisoara4 întreabă:

Deci i- am facut lui iubi oral si si a dat drumul si s- a sters cu servetele si cred ca dupa au trecut 15 minute si a bagat penibil pu?in la mine n fund doar un sfert din cap dar nu si a mai dat drumul...? (mai mult)
    6 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.684
  • Întrebări: 3.953.084
  • Răspunsuri: 17.653.479
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 49 minute
Ce zici de un quiz?
Gilmore Girls

Gilmore Girls

Te consideri un fan adevarat al fetelor Gilmore? Hai sa vedem cat de multe stii despre ele!

Start quiz
Categorii
  • 652.015 Adolescenţi
  • 55.570 Afaceri & Financiar
  • 22.869 Artă şi Cultură
  • 72.805 Auto & Moto
  • 144.234 Beauty & Fashion
  • 16.484 Benzi desenate
  • 55.057 Carieră
  • 20.343 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.128 Conversaţii