TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Dragoste şi Sex

Dragoste şi Sex

• 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
Utilizatoare123
în 8 Aprilie 2024 | Utilizatoare123 întreabă:

Am visat un coleg din copilarie, prima iubire din liceu. Apoi mi- am amintit ca incercam sa vorbesc cu el, sa vedem daca ne placem. Era foarte diferit de ceilalti. Stateam uneori impreuna dupa ore, ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
and32229
în 8 Aprilie 2024 | and32229 întreabă:

Salutare TPU, tin sa va impartasesc un gand care nu ma mai lasa sa dorm noaptea de cateva zile. In jur de 20 ianuarie eu cu fosta partenera am intretinut o relatie protejata. Intre timp am schimbat prezervativul...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Ciobanu27
în 8 Aprilie 2024 | Ciobanu27 întreabă:

Salut! Am 16 ani și 6 luni iar fata cu care vorbesc... Are 14 ani și 4 luni... Vi se pare ok, această diferență de 2 ani și 3 luni?

13
Răspunde Raportează
CosminnnAnd
în 8 Aprilie 2024 | CosminnnAnd întreabă:

Bună, poate să mă ajute cineva? Pe data de 4 martie am avut ultima menstrauatie și luna aceasta mi- a întârziat (am un ciclu regulat de- obicei) suntem pe 8 nu mi- a venit încă, țin să menționez...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Celcestietot
în 7 Aprilie 2024 | Celcestietot întreabă:

Buna tuturor! Am stat sa fac o analiza personala si n- am putut gasi un raspuns concret, poate reusiti voi sa ma ajutati. Cum se face de o persoana se schimba in bine fix dupa ce nu mai sunteti impreuna,...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Taty85
în 7 Aprilie 2024 | Taty85 întreabă:

Am avut o relație cu un băiat, și înainte sa aflu ca sunt însărcinata ne- am despărțit. Eu nu vreau copilul, dar nici nu îmi permit un avort. Exista vreo posibilitate de a face avort acasă,...? (mai mult)

25
Răspunde Raportează
aalleexx2000
în 7 Aprilie 2024 | aalleexx2000 întreabă:

Salut, e normal sa curga un lichid alb, lipicios si vascos dupa ce urinez? Tin sa mentionez ca nu am avut niciun fel de contact

10
Răspunde Raportează
XcrackerR
în 7 Aprilie 2024 | XcrackerR întreabă:

Bună TPU, am făcut sex neprotejat cu iubita mea, dar nu prea mult, nici unul nu am mai încercat și am vrut sa vedem cum simte, doar a întrat penisul de 3 ori în vaginul ei și atât după ne-...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
AdinaAdina57439
în 7 Aprilie 2024 | AdinaAdina57439 întreabă:

Bună TPU! Vă spun povestea mea, deși e mai lungă, pentru a afla părerile voastre. Părinții mei au plecat de lângă mine de când eram mică și am fost crescută de bunica mea, o persoană dintr-...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Nutzjj
în 7 Aprilie 2024 | Nutzjj întreabă:

Am o problemă... Am 10 ani si mă masturbam(sunt fata) și in timp ce faceam asta am urinat, are vreo legătură cu menstruația?

13
Răspunde Raportează
Andreiut96
în 7 Aprilie 2024 | Andreiut96 întreabă:

Buna fetelor, cum reacționați atunci când ieșiți cu un băiat? Va simțiți bine apoi dupa cateva intalniri dupa ce l- ati cunoscut, mergeți la hotel și când va pregătiți de sex băiatul va...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Andreiut96
în 7 Aprilie 2024 | Andreiut96 întreabă:

Fetelor va place ca partenerul vostru sa va faca sex oral? Ma chinui cu a mea ca nu vrea sa ma lase sa-i fac.

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 7 Aprilie 2024 |

Peste 2luni fac 16ani și am penisul de 15, 2cm lungime si 13cm grosime.Eu ma masturbez de la 11ani (chiar daca nu aveam sperma pe atunci dar simteam o placere)am continuat sa ma masturbez iar de 3ani...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 7 Aprilie 2024 |

Am 16. Daca imi tin penisul numai in erectie mi se mareste, se intampla ceva? O am de 15, 2cm

6
Răspunde Raportează
Maria9400
în 6 Aprilie 2024 | Maria9400 întreabă:

Bună. Ce părere aveți despre o relație cu un turc? Merită? Aș prefera să răspundă doar cine a mai trecut prin asta și e în cunoștinta de cauză. Locuiesc de 7 ani în Germania și de...? (mai mult)

21
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 Aprilie 2024 |

Buna! O sa sune putin ciudat dar... Sunt fata am 15ani si de vreo doua luni imi bag un deget in fund dar doar unul ca sa imi creez placere.Este vreo problema?

16
Răspunde Raportează
Hiqwrc
în 6 Aprilie 2024 | Hiqwrc întreabă:

Buna, am 16 ani si vreau sa ma masturbez dar imi este frica, ce as putea sa fac, vreau neaparat sa incerc

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 Aprilie 2024 |

Salut TPU. Ce ati prefera? O femeie urata dar care sa va respecte si sa va fie loiala si asa mai departe? Sau una mai frumoasa dar cu arfe si figuri? Sunt cu o fata, ea are toate calitatile posibile,...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 Aprilie 2024 |

Buna, am nevoie de sfaturi va rog din suflet. Recent mi- am inceput viata sexuala cu iubitul meu care a asteptat ceva vreme dupa mine( au existat tot felul de frici, preludiu insuficient etc.) Finally,...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
aalleexx2000
în 6 Aprilie 2024 | aalleexx2000 întreabă:

Salut, am observat că de câteva săptămâni(3/4), uneori, în timpul urinării, apare un lichid alb, vascos. Acest lucru se întâmplă destul de des, o dată pe zi sau chiar de mai multe ori,...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 Aprilie 2024 |

Vreau sa merg la curve și am auzit ca dacă fac o la*ă înainte o sa rezist mai mult. Presupun ca ar fi bine sa o fac înainte să intru, nu-i așa? Daca fac în aceeași zi nu va avea efect nu?

12
Răspunde Raportează
Rebeccarebecca27
în 6 Aprilie 2024 | Rebeccarebecca27 întreabă:

Bună! Acum o zi am facut neprotejat cu partenerul meu. De atunci, mereu cand urinez simt o durere înauntru, dar si dupa urinare ma doare cateva minute. Am mai facut neprotejat dar nu mi s- a mai intamplat....? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Anonimu173
în 6 Aprilie 2024 | Anonimu173 întreabă:

În cât timp își revine testosteronul dupa o masturbare?

8
Răspunde Raportează
Sawarekh
în 6 Aprilie 2024 | Sawarekh întreabă:

De ce se discuta doar despre femei? Am ascultat recent mai multe podcast- uri pe Youtube iar doctorii si sexolologii, etc. Iar subiectul despre sex si anatomie, e prezentat doar pentru femei. ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 Aprilie 2024 |

Buna dimi, revin cu o intrebare. mie menstruatia mi- a venit regulat de la ultimul contact care a fost tocmai in septembrie, de atunci n am avut probleme deloc. acum o saptamana am fost la acelasi prieten...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
User7172737
în 6 Aprilie 2024 | User7172737 întreabă:

Am și eu niște întrebări: Am 14 ani, penisul de 19cm și mi se pare cam mare pentru vârsta asta. Problema e ca sunt cu iubita mea în clasă, mai exact în aceeași bancă și va dați seama că...? (mai mult)

27
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 Aprilie 2024 |

Intr- o seara prietenul meu dupa ce am propus sa vorbim despre când sa și ia lucrurile toate de la mine, ca vreau sa ne despartim mi- a spus ceva la misto glume prostești, poze selfie în timp ce ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
LordCristobal
în 5 Aprilie 2024 | LordCristobal întreabă:

Salutari la toata lumea! Baieti si fete, am o intrebare picanta pentru voi.Sa zicem ca sunteti acasa si stati la masa cu musafirii iar din dormitor vine iubitul/a dezbracat/a, in fata tuturor musafirilor,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Zhr
în 5 Aprilie 2024 | Zhr întreabă:

Dacă un băiat își dă drumu în o fată și în același timp îi vine stopul ce se întâmplă?

7
Răspunde Raportează
Bobocica321
în 5 Aprilie 2024 | Bobocica321 întreabă:

Buna ziua! Ieri am fost la urgente si mi sa gasit Anexita chistica dreapta, chistul avand 3 cm! Este grav?

6
Răspunde Raportează
George387r7
în 5 Aprilie 2024 | George387r7 întreabă:

Buna TPU, ce parere aveti de minori care vizioneaza filme pentru adulti?

10
Răspunde Raportează
AncaAA1603
în 5 Aprilie 2024 | AncaAA1603 întreabă:

Salut! De o luna mi-au aparut niste negi genitali, poate afecta cumva cotactul sexual acei negi?

4
Răspunde Raportează
Verginic?Vac?Gras?
în 5 Aprilie 2024 | Verginic?Vac?Gras? întreabă:

Hey lume am o dilema din cauza căreia m- am înecat cu un croissant și m- am făcut roșu la fata ca un rac, m- a văzut șeful și a ras de mine. Fetelor voi va simțiți împlinite atunci când va...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
Verginic?Vac?Gras?
în 5 Aprilie 2024 | Verginic?Vac?Gras? întreabă:

Hey fetelor cum reacționați atunci când iubitul vostru va cere de soție cu un inel de jucărie în loc de un inel adevărat?

6
Răspunde Raportează
David24876
în 5 Aprilie 2024 | David24876 întreabă:

Credeți că contează mașina pentru a impresiona o fată?

8
Răspunde Raportează
RAY
în 5 Aprilie 2024 | RAY întreabă:

Sincer băieți va doriți o aventura sau o relație serioasă? Fetele considerați că băieți vor doar sex?

31
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Aprilie 2024 |

M am certat vinerea trecuta cu prietenul meu și la urma am constatat ca mi-a vorbit urat si ca era vina lui si el a plecat fără sa ma impace, nu vorbim de o săptămână. Asta ce ar însemna?

17
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Aprilie 2024 |

Din punctul vostru de vedere ce aș putea face să mă simt mai bine și să reușesc să accept faptul că voi rămâne singură pentru totdeauna? Simt o lipsă profundă de afecțiune în interiorul...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
Anonim388321jsksjsk
în 4 Aprilie 2024 | Anonim388321jsksjsk întreabă:

Salut, de ce iubita mea nu vrea să-mi facă sex oral, atât timp cat eu ii fac des…. Eu ii fac mereu când vin la ea, dar ea odată la 4-5 dati.

7
Răspunde Raportează
Confuzul9din10
în 4 Aprilie 2024 | Confuzul9din10 întreabă:

De ce nu ii spun nu iubitului meu când vine vorba de sex? E vorba de vinovăție sau? Nu ii spun nu niciodată nici măcar cand nu vreau sa o facem sau când nu îmi place sau când ma doare efectiv nu...? (mai mult)

17
Răspunde Raportează
Maryyyaa
în 4 Aprilie 2024 | Maryyyaa întreabă:

Hey, de fiecare data când ma pun în pat, iubitul meu ma atinge pe fund iar după îmi da pijamaua jos facem sex pana își da drumul iar după se întoarce cu spatele la mine și adoarme, vi se pare...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
user12345555
în 4 Aprilie 2024 | user12345555 întreabă:

Salut, am vrut să mă dezvirginez cu iubita mea. I- am făcut oral ei si după am început să o frec puțin ca să pot pune prezervativul, era cam 80% sculata când l- am pus. Menționez ca în ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Iuliabarbu
în 4 Aprilie 2024 | Iuliabarbu întreabă:

Cât de fertila sunt cu 3 zile înaintea menstruației? Mai exista vreun ovul viabil pentru a se produce o sarcina?

3
Răspunde Raportează
ttgwh45
în 4 Aprilie 2024 | ttgwh45 întreabă:

Bună. Am făcut sex neprotejat în săptămâna fertila însă nu a terminat în vagin și nici pe lângă, s- a oprit. Acum mi- a venit menstruația. Poate să vină menstruația intr- o sarcină?...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Maryyyaa
în 4 Aprilie 2024 | Maryyyaa întreabă:

Acum o săptămână am făcut sex pentru prima data, iar de atunci ma ustura când urinez. Este normal?

5
Răspunde Raportează
mariana91h7
în 4 Aprilie 2024 | mariana91h7 întreabă:

Buna, Am o secreție maronie de 8 zile, mi-a venit după 16 zile de când am avut menstruație, la 3 zile distanță am făcut un test de sarcină și e negativ. A mai patit cineva asa?

1
Răspunde Raportează
alex177770
în 4 Aprilie 2024 | alex177770 întreabă:

Buna ziua tuturor! Fiind logoditi, am luat o pauza de o luna deoarece nu ne mai intelegeam deloc. Suntem impreuna de 2, 5 ani si locuim impreuna de 2ani. Eu doresc o familie unita, liniste, vrem...? (mai mult)

23
Răspunde Raportează
WilliamsZR
în 4 Aprilie 2024 | WilliamsZR întreabă:

Glandul penisului este sensibil?

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 4 Aprilie 2024 |

Salut la toți,ce ziceți mărimea contează? Pun întrebarea asta pentru ca am văzut multe păreri diferite, alți zic ca da, alți ca nu

7
Răspunde Raportează
Danielusel
în 4 Aprilie 2024 | Danielusel întreabă:

Buna ziua, am o erecție matinala deosebita iar când îi cer soției sa facem dragoste ea mă refuza și așa apelez la masturbare. E corect sau ar trebui sa o duc la un sexolog sa i explice cum sta ...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Alin5644466
    trimisă acum 9 ore

Alin5644466 întreabă:

Salutare, nu stiu categoria. Am nevoie urgent de ajutor am luat sala de permis auto cu 22 si cel de acolo a zis ca daca iau sala nu fac nimic si ies si imi iau lucrurile. Faza e ca nu m- am programat...? (mai mult)
    12 răspunsuri
  • justnme04
    trimisă acum 9 ore

justnme04 întreabă:

Am luat ieri seara o pereche de adidasi de la diechmann de la mall si azi i am purtat mai bine si imi sunt cam stramti si as vrea sa ma duc in seara asta sa i returnez sa mi dea o marime mai mare cu bonul,...? (mai mult)
    6 răspunsuri
  • Alexandru9971
    trimisă acum 9 ore

Alexandru9971 întreabă:

Buna ziua. pentru saptamana viitoare am un proiect la ed antreprenoriala:prezentarea propriului plan de afaceri. nu aveti cumva vreun document in word/powerpoint/canva sa ma inspir putin, nu am nicio ...? (mai mult)
    6 răspunsuri
  • Anisoara4
    trimisă acum 14 ore

Anisoara4 întreabă:

Deci i- am facut lui iubi oral si si a dat drumul si s- a sters cu servetele si cred ca dupa au trecut 15 minute si a bagat penibil pu?in la mine n fund doar un sfert din cap dar nu si a mai dat drumul...? (mai mult)
    6 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.684
  • Întrebări: 3.953.084
  • Răspunsuri: 17.653.479
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 49 minute
Ce zici de un quiz?
Gilmore Girls

Gilmore Girls

Te consideri un fan adevarat al fetelor Gilmore? Hai sa vedem cat de multe stii despre ele!

Start quiz
Categorii
  • 652.015 Adolescenţi
  • 55.570 Afaceri & Financiar
  • 22.869 Artă şi Cultură
  • 72.805 Auto & Moto
  • 144.234 Beauty & Fashion
  • 16.484 Benzi desenate
  • 55.057 Carieră
  • 20.343 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.128 Conversaţii