TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Dragoste şi Sex

Dragoste şi Sex

• 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
Bquna
în 4 Aprilie 2024 | Bquna întreabă:

Bună TPU! Mă simt prinsă la mijloc între doi băieți. Sunt extrem de îndrăgostită de un băiat, e tot timpul grijuliu și drăguț cu mine, îmi face surprize, visez continuu cu ochii deschiși...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Anca124b
în 3 Aprilie 2024 | Anca124b întreabă:

Dacă suntem prieteni cu beneficii, mie îmi place de el, cum as putea sa îl fac si pe el sa ii placa de mine?

12
Răspunde Raportează
VerginicăVacăGrasă
în 3 Aprilie 2024 | VerginicăVacăGrasă întreabă:

Hey baieti cum reactionati atunci când mergeti sa o luați pe iubita voastră de la munca și când ajungeți acolo o surprindeți făcând contact vizual cu portarul?

5
Răspunde Raportează
Anamaria445
în 3 Aprilie 2024 | Anamaria445 întreabă:

Bună, am o întrebare, deci chiar mă oftic și am nervi dar e bine pentru mine. Eu și iubitul chiar vorbeam prin sms- uri joi după școală să mergem la el să facem amor anal, numa geh atât nimic...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Aprilie 2024 |

Cate saptamani trebuie sa aiba sarcina ca sa apara pozitiv pe test? Am facut un test pe 12 martie care a iesit negativ, apoi unul pe 25 care a iesit pozitiv. As vrea sa stiu cate saptamani ar putea...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Aprilie 2024 |

Salut, grosimea penisului in erectie de 16 cm este ok?

3
Răspunde Raportează
Alexandra399997
în 3 Aprilie 2024 | Alexandra399997 întreabă:

Bună, TPU! Am nevoie de o părere. Iubitul meu nu are telefon pentru ca i- a fost furat zilele trecute, insa ma duc la el acasă împreună cu sora lui care este colega mea de clasa și cea mai bună...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Simanonima
în 3 Aprilie 2024 | Simanonima întreabă:

Hey. Vreau și eu niste metode de masturbare gen singura și fără jucării sexuale! Cel mai bun răspuns primește funda și fără hate

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Aprilie 2024 |

Este un baiat cu iubita tot facem contact vizual, sau cand merg la liceu si se intampla sa dau de el, acum ceva timp era cu o prietena de a lui si s- a dat dupa prietena lui sa poata sa se uite la mine,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Iuliabarbu
în 3 Aprilie 2024 | Iuliabarbu întreabă:

Buna ziua! Am o întrebare! Pe data de 20 ianuarie, eu și cu partenerul meu ne- am atins zonele intime, însă nu a existat penetrare. De atunci mie mi- a venit menstruația de in fiecare luna. Tin ...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Iuliabarbu
în 3 Aprilie 2024 | Iuliabarbu întreabă:

Buna! Pe data de 20 am făcut peeting cu partenerul meu. M a atins cu penisul in zona intima. Mie pe 23 trebuia să îmi vina menstruația și mi- a și venit. De atunci, din ianuarie mi- a venit menstruația...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Unircumsized69
în 3 Aprilie 2024 | Unircumsized69 întreabă:

Cum a avut Stephen Hawking copii daca primul a fost făcut când era sănătos și doi după ce s-a îmbolnăvit și era în scaunul cu rotile?

1
Răspunde Raportează
anonimalalala
în 3 Aprilie 2024 | anonimalalala întreabă:

Deci, sunt fata si ma masturbez, dar nu o fac pana la capat, adica niciodata nu a fost cu sperma. E rau pentru organism? Se poate intampla ceva?

4
Răspunde Raportează
VerginicăVacăGrasă

Hey fetelor, cum reacționați atunci când mergeți intr- o plimbare cu iubitul vostru și mama lui, iar în momentul în care ati coborât scarile și ati ieșit pe usa scării și când ati ajuns ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
VerginicăVacăGrasă

Hey lume, cu ocazia împlinirii mele a 14 ani de TPU am o dilema din cauza căreia m- am împiedicat la intrarea în clădirea firmei unde lucrez și am căzut în brațele portarului, a fost un moment...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
CracanelTrasPrintrunInel
în 3 Aprilie 2024 | CracanelTrasPrintrunInel întreabă:

Ce intelegeti prin "iubire adevarata"?

14
Răspunde Raportează
Simpluturist
în 3 Aprilie 2024 | Simpluturist întreabă:

Buna TPU! Am o întrebare. Am avut contact sexual cu partenerul. La final, am simțit ceva ciudat in vagin, ca și cum aș elimina un cheag la menstruație (fetele știu la ce mă refer). Prima data ...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Vlad2p24
în 3 Aprilie 2024 | Vlad2p24 întreabă:

Salutare, am 27 de ani si sunt bărbat asexual. Exista aplicații sau posibilitate de a- mi gasi o partenera pentru o relatie romantica sau pur si simplu sa traim împreună fara a face vreodata sex, ...? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
Kiiika
în 2 Aprilie 2024 | Kiiika întreabă:

Salutare, ma confrunt cu următoarea problema O sa încep prin a spune ca am 21 de ani și un ciclu menstrual destul de regulat. Pentru prima dată ieri (1aprilie) am observat ca am pe chilot câteva...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
marinelaaaaaaouowoeo
în 2 Aprilie 2024 | marinelaaaaaaouowoeo întreabă:

Bună TPU! A și avea o întrebare mai ciudată puțin, de ce tot de fiecae dată îmi apar secreții vaginale? Am secreție albă dar și e licipioasa, de ce?

2
Răspunde Raportează
WilliamQoilung2024
în 2 Aprilie 2024 | WilliamQoilung2024 întreabă:

Salut! O fată care accepta "prietenie cu beneficii" FWB, are o stimă de sine scăzută, poate fi numită cu*vă?

18
Răspunde Raportează
Ariana2287
în 2 Aprilie 2024 | Ariana2287 întreabă:

Buna, pe 2 Martie m- am dezvirginat neprotejat, a ejaculat afara, după 2 3 secunde și după mi- a venit menstruația, după aceea am făcut o mereu protejat, am ovare micropolichistice.E vreun risc...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
shshsjks
în 2 Aprilie 2024 | shshsjks întreabă:

Bună, aș avea și eu în întrebare vă rog frumos să- mi răspundeți. Am făcut acum o zi și jumătate sex neprotejat cu iubita mea ea fiind în perioada fertila și noi nu ne- am dat seama iar ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 Aprilie 2024 |

De ce unii care înșeală se supără și fac crize de gelozie/isterie dacă la rândul lor partenerul/partenera îi înșeală sau are o relație de prietenie cu cineva de sex opus?

16
Răspunde Raportează
Anamaria445
în 2 Aprilie 2024 | Anamaria445 întreabă:

Bună, vă rog mult să mă ajutați repede, vreau răspunsuri. Intrebarea mea este mai sunt virgină dacă am făcut numa sex anal?

12
Răspunde Raportează
AmedeeaBeea
în 1 Aprilie 2024 | AmedeeaBeea întreabă:

Buna! Am o problema și vreau să știu dacă a mai pățit cineva asta... Iau anticoncepționalele Belara continu de 1 an și 2 luni, acum o săptămână am început o nouă folie, deci astăzi ar ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
sibell23
în 1 Aprilie 2024 | sibell23 întreabă:

Buna, va rog sa ma ajutati cu un raspuns... În urma cu 3 săptămâni am făcut sex anal, eu sunt virgină iar penetrarea nu a avut loc deloc iar bărbatul după ce a terminat sperma lui a curs si ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
1anonim4ever
în 1 Aprilie 2024 | 1anonim4ever întreabă:

Hey TPU. Poate pare ciudata întrebarea, dar cum faci sa nu mai iubesti pe cineva? Si inca ceva, credeti ca cineva, sa zicem x, poate nega ca place pe y in fata celui mai bun prieten al lui y, ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Manu261
în 1 Aprilie 2024 | Manu261 întreabă:

Hei, eu sunt in Germania cu munca si aici am gasit pe cineva care chiar dadea semne ca ar vrea ceva(gen primul mesaj, emojiuri si cand i am propus sa ne auzim undeva a zis ca da fara ezitare), problema...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Daalie
în 1 Aprilie 2024 | Daalie întreabă:

Buna ziua, in ultimul timp incep sa simt dezgust fata de iubita mea si nu doar fata de ea ci fata de orice persoana, și mai și simt că ar trebui să mă despart de ea. Ce ar trebui sa fac in situația...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
andreeaMaria99
în 1 Aprilie 2024 | andreeaMaria99 întreabă:

Oare gresesc ca iubesc din tot sufletul o persoana care a incalcat legea? Suntem de 4 ani impreuna si am ales sa il sprijin si ajut in tot ceea ce va urma, avem planuri mari de viitor si toata povestea...? (mai mult)

24
Răspunde Raportează
cristinaramona92
în 1 Aprilie 2024 | cristinaramona92 întreabă:

Buna,ce părere aveți despre fete bisexuale? Eu sunt și îmi place

17
Răspunde Raportează
andreiiii109
în 1 Aprilie 2024 | andreiiii109 întreabă:

Am observat pe chiloti o secretie alb galbuie si ceva spre maro este ok? Am 16 ani si sunt fata

7
Răspunde Raportează
UnAltAnonimCelebru
în 1 Aprilie 2024 | UnAltAnonimCelebru întreabă:

Salut. Îmi place de o fată. M- am văzut cu ea, dar în mare parte vorbim prin mesaje(e putina distanță între noi). Ea mi- a spus ca nu are încredere în băieți după ultima relatie și ca nu...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
nebunulajokuri
în 1 Aprilie 2024 | nebunulajokuri întreabă:

Buna seara, imi cer scuze ca deranjez la aceasta ora tarzie, dar as fi foarte incantat daca mi- ati putea raspunde dimineata, acum cateva ore am facut sex neprotejat cu prietena mea, aproximativ 1 ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Anonim6382846
în 31 Martie 2024 | Anonim6382846 întreabă:

Mi- a întârziat o zi ciclul și nu știu dacă sunt gravidă. Tin să menționez ca am făcut sex și cu prezervativ și fără dar nu și- a dat drumul și acum o lună am făcut la fel dar am luat ...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 31 Martie 2024 |

Ce este mai bine, o viață trăită cu o soție sau iubită care în aparență este femeia extraordinară, dar apoi afli că este o scorpie geloasă, egoistă, manipulatoare, cu clanța mare ce ...? (mai mult)

16
Răspunde Raportează
irinaceobanu7235
în 31 Martie 2024 | irinaceobanu7235 întreabă:

Buna, urmeaza sa am primul meu contact sexula si imi e rusine de ce o sa creada prietenul meu in legatura vergeturilor de pe sanii mei. Mereu incerc sa le acopar cu conceler in momentul in care port un...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
irinaceobanu7235

Hello feteloor! Ceva sfaturi va rog pentru primul lickinkg oferit de partener(m- ar ajuta mai multeee in afara de cele de care toata lumea ar trebui sa tina cont precum:sa fii epilata, sa te speli cu ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
irinaceobanu7235

Buna, am o intrebare neclara! Sunt virgina si imi doresc sa imi incep oarecum viata sexuala (din nefericire sunt minora)exista riscul sa mi se rupa himenul daca partenerul meu mi- ar aplica doar sex...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
nicoletaMariafumeaza
în 31 Martie 2024 | nicoletaMariafumeaza întreabă:

In timpul actului sexual și- a dat drumul în prezervativ, după l- am schimbat și am continuat dar nu știu dacă a mai rămas sperma pe penisul lui, oricum era aproape moartă, dar după 6- 7 min...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
anoni2288347
în 31 Martie 2024 | anoni2288347 întreabă:

Ce- ar trebui sa fac daca prietenul meu a devenit dependent de masturbare. Cum as putea sa- l ajut? Eu cred ca el a devenit dependent ca e gay si nu a avut relatii sexuale in ultima perioada, mi- e...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Maryyyaa
în 31 Martie 2024 | Maryyyaa întreabă:

Pot rămâne însărcinată dacă fac sex în ziua fertila dar nu își da drumul în mine?

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 31 Martie 2024 |

Bună, vă rog nu judecați. Am o relație extraconjugală cu un barbat care e și el căsătorit. Am avut parte doar de sex ocazional și vorbim poate odată pe saptamana sau odată la doua săptămâni...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
WilliamQoilung2024
în 31 Martie 2024 | WilliamQoilung2024 întreabă:

Cum reacționați atunci când vă găsiți pe stradă, nunți, sală, fotbal... cu foștii iubitei/soției și aceștia îți zâmbesc zeflemitor și te privesc ca pe un fraier? Sau aruncă vorbe...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 31 Martie 2024 |

Bună, vă rog nu judecați. Am o relație extraconjugală cu un barbat care e și el căsătorit. Am avut parte doar de sex ocazional și vorbim poate odată pe saptamana sau odată la doua săptămâni...? (mai mult)

18
Răspunde Raportează
Anamaria445
în 30 Martie 2024 | Anamaria445 întreabă:

Bună am 14 ani și am o întrebare mă întreb mie meine timpul să- mi vină ciclul și eu mă masturbez pe săptămână de 6- 7 ori și se poate din acesta cauza să am un ciclu neregulat și să nu-...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
pitacupateu
în 30 Martie 2024 | pitacupateu întreabă:

Mucusul cervical fertil, poate apărea în timpul contactului sexual prin zilele fertile?

2
Răspunde Raportează
Anaysa26
în 30 Martie 2024 | Anaysa26 întreabă:

Bună am avut menstruatia pe 6 martie a durat 5 zile iar după am avut contacte neprotejate pentru a avea un bebe dar surprinzător mi- a venit pe 28 menstruatia iar azi s- a terminat precizez ca a fost...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
Zapadaneagra
în 30 Martie 2024 | Zapadaneagra întreabă:

Salut, recent m- am jucat cu iubita mea in zonele intime, tin sa precizez ca nu am introdus capul penisului in vagin, doar frecare exterioara, insa am bagat si degetul in vagin dupa frecare, sunt ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Alin5644466
    trimisă acum 11 ore

Alin5644466 întreabă:

Salutare, nu stiu categoria. Am nevoie urgent de ajutor am luat sala de permis auto cu 22 si cel de acolo a zis ca daca iau sala nu fac nimic si ies si imi iau lucrurile. Faza e ca nu m- am programat...? (mai mult)
    12 răspunsuri
  • justnme04
    trimisă acum 11 ore

justnme04 întreabă:

Am luat ieri seara o pereche de adidasi de la diechmann de la mall si azi i am purtat mai bine si imi sunt cam stramti si as vrea sa ma duc in seara asta sa i returnez sa mi dea o marime mai mare cu bonul,...? (mai mult)
    6 răspunsuri
  • Alexandru9971
    trimisă acum 11 ore

Alexandru9971 întreabă:

Buna ziua. pentru saptamana viitoare am un proiect la ed antreprenoriala:prezentarea propriului plan de afaceri. nu aveti cumva vreun document in word/powerpoint/canva sa ma inspir putin, nu am nicio ...? (mai mult)
    6 răspunsuri
  • Anisoara4
    trimisă acum 15 ore

Anisoara4 întreabă:

Deci i- am facut lui iubi oral si si a dat drumul si s- a sters cu servetele si cred ca dupa au trecut 15 minute si a bagat penibil puțin la mine în fund doar un sfert din cap dar nu si a mai dat drumul...? (mai mult)
    6 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.684
  • Întrebări: 3.953.086
  • Răspunsuri: 17.653.483
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 49 minute
Ce zici de un quiz?
Fotbal

Fotbal

Pele? Maradona? Hagi? Dar cate stii de fapt despre sportul tau favorit?

Start quiz
Categorii
  • 652.015 Adolescenţi
  • 55.570 Afaceri & Financiar
  • 22.869 Artă şi Cultură
  • 72.805 Auto & Moto
  • 144.234 Beauty & Fashion
  • 16.484 Benzi desenate
  • 55.057 Carieră
  • 20.343 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.128 Conversaţii