TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Dragoste şi Sex

Dragoste şi Sex

• 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
noname1906
în 30 Martie 2024 | noname1906 întreabă:

Buna ziua, pe 4 Octombrie am avut primul contact sexual. Aseară am avut din nou contact sexual pentru a doua oară, el dându și drumul in mine. Menționez ca eram și la ovulatie. Dimineata când ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
WilliamQoilung2024
în 30 Martie 2024 | WilliamQoilung2024 întreabă:

Credeți în justiție divină sau răzbunare? Și aici, mă refer la cei ce mint că nu sunt căsătoriți și ei sunt și fac asta pentru a avea o femeie.

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 30 Martie 2024 |

Saalutt, cine ar fi dispus sa îmi explice mai multe lucruri despre masturbare, decalotare, sex etc, sunt băiat, am 16. Aștept mesaje în privat de la persoane serioase de vârsta apropiata sau...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Elisaaa25
în 29 Martie 2024 | Elisaaa25 întreabă:

Aș avea și eu o întrebare fetelor Mi a venit ultima dată ciclul pe 14 februarie și nu mi- a venit pe luna martie ( azi fiind 29 martie ). Ultimul contact sexual a fost pe 3 martie și mi am făcut...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
SorinaMatache1
în 29 Martie 2024 | SorinaMatache1 întreabă:

S- au rupt la varf 2 prezervative unul dupa altul… acesta au fost aplicate, consider eu, corect, dar totusi am avut neplacuta experienta de a rupe 2 UNUL DUPA ALTUL. Este posibil si din cauza ca...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 29 Martie 2024 |

Ce părere aveți despre Tinder? Eu mi-am făcut abonament de o lună în urmă cu o săptămână și încă nu am făcut încă sex :(

48
Răspunde Raportează
Denisgagicarul2024
în 29 Martie 2024 | Denisgagicarul2024 întreabă:

De la ce vârstă e normal să ai o iubită? Eu am 16 ani și nu am avut niciodată o iubită. Primul sărut la ce vârstă trebuie?

15
Răspunde Raportează
Andramaria75
în 29 Martie 2024 | Andramaria75 întreabă:

Acum o saptamana iubitul meu a ejaculat pe un tricou. A sters excesul si peste 10 minute m- am atins cu jona intima de pata de pe tricou unde ejaculase. Pata era rece. Pot ramane insarcinata in aceasta...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
JustUndiscovered
în 29 Martie 2024 | JustUndiscovered întreabă:

Cum îmi pot da seama dacă un băiat ma place sau e doar prietenos? Am un amic care uneori e foarte grijuliu cu mine, se comporta ca și când suntem mai mult, mă susține, dar uneori este foarte...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
WilliamQoilung2024
în 29 Martie 2024 | WilliamQoilung2024 întreabă:

Ați fi de acord sa vă căsătoriți cu o fată, care în trecut a avut statul de amantă? Care a avut o relație timp de doi ani, cu un bărbat căsătorit și cu doi copii. Intre ea și el fiind...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
WilliamQoilung2024
în 29 Martie 2024 | WilliamQoilung2024 întreabă:

Salut! Întrebare adresată în special băieților. De la ce număr, devine deranjant, pentru voi, numărul foștilor parteneri ai iubitei, soției? Argumentați. Preferați să știți de la început,...? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
Blank18
în 29 Martie 2024 | Blank18 întreabă:

Salutare TPU, am 19 ani și ultimele două dăți când am făcut sex mi s- a rupt ața nu total dar destul cat să umplu prezervativul de sânge țin să menționez ca nu au fost primele mele relații...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
VerginicăVacăGrasă
în 29 Martie 2024 | VerginicăVacăGrasă întreabă:

Hey fetelor cum reacționați atunci când sunteți în concediu la mare cu iubitul și observați ca el privește profund un cuplu dezbrăcat care se giugiuleste?

7
Răspunde Raportează
Anaysa26
în 28 Martie 2024 | Anaysa26 întreabă:

Poate să îți vină menstruatia după câteva zile de ovulație?

5
Răspunde Raportează
WilliamQoilung2024
în 28 Martie 2024 | WilliamQoilung2024 întreabă:

Cel care se căsătorește cu o femeie care pe parcursul vieții ei, avut mai mulți parteneri, printre care și unul care era căsătorit și ea i- a fost amantă, este cel care a câștigat? Sau ...? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 28 Martie 2024 |

Buna seara, am avut un contact sexual cu prietena mea si s- a rupt prezervativul. Ea era in ultima zi de ciclu menstrual si a doua zi a luat pastila de a doua zi. Dupa 5 zile i- a venit din nou ciclul....? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 28 Martie 2024 |

Am luat pastila de a doua zi si acum menstruatia mi- a intarziat 17 zile. Am un ciclu menstrual regulat de obicei, am facut doua teste de sarcina, ambele negative. Se poate sa imi intarzie menstruatia...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
user12345555
în 28 Martie 2024 | user12345555 întreabă:

Sfaturi pentru prima dată când faci sex ca fata?

15
Răspunde Raportează
Alexiaaaa1234567789098
în 28 Martie 2024 | Alexiaaaa1234567789098 întreabă:

Bună! Am o întrebare. Dacă trebuia să- mi vina menstruația zilele trecute și între timp am răcit, am luat pastile mi- a întârziat.Are vreo influența? Tin sa menționez ca n- am făcut niciodata...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
GDR22
în 28 Martie 2024 | GDR22 întreabă:

M- am despartit de prietena mea de aprox 5 luni. In mare am trecut peste. De la inceput au fost diferente mari intre noi. Ea a terminat facultatea si masterul, eu am abandonat studiile. Si ea fiind dintr-...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
VasileCocsat
în 28 Martie 2024 | VasileCocsat întreabă:

Care e faza cu Out of Bounds?

2
Răspunde Raportează
CaneloM233
în 28 Martie 2024 | CaneloM233 întreabă:

Bună, vreau să vă cer părerea. Am 16 ani, iubita mea are 15, ne iubim foarte mult, sau cel puțin așa simțim. Vorbim de 5 luni și ne place extrem de mult unul cu altul. Dar pe ea nu o mai ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 28 Martie 2024 |

Vreau sa stiu daca chestia asta e numai la mine sau nu sunt singurul, deci daca eu ies cu iubita mea la un bar unde n- am mai fost inainte gen sa bem ceva... dupa daca nu mai suntem impreuna, eu nu voi...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
anonim26262
în 28 Martie 2024 | anonim26262 întreabă:

Salut, daca ciclu i- a venit pe 4 si contactul sexual a avut loc pe 16, fiind protejate ambele numere care sunt sansele sa ramana gravida? (ejaculare in afara vaginului la ambele numere) Trebuie sa ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Utilizatornecunoscut777
în 28 Martie 2024 | Utilizatornecunoscut777 întreabă:

Daca iubitul meu cu care locuiesc impreuna are cont de telegram si cand plec de acasa se masturbeaza pe filmuletele de pe telegram, este normal…? Pe mine ma deranjeaza.

8
Răspunde Raportează
Anaysa26
în 28 Martie 2024 | Anaysa26 întreabă:

Bună, am o întrebare, e posibil să fiu însărcinată dacă mi-a curs câteva picături maro? Precizez ca mai am o săptămână până la menstruație. Am avut contact neprotejat

12
Răspunde Raportează
roberto99tm
în 27 Martie 2024 | roberto99tm întreabă:

De ce prefera femeile barbatii foarte dotati sexual?

23
Răspunde Raportează
Anamaria445
în 27 Martie 2024 | Anamaria445 întreabă:

Bună, am o întrebare, ce se întâmplă dacă îmi bag un supozitor când eu de fapt nu am nimic? Nu sunt bolnavă nimic așa numa să-mi bag unu, ce se întâmplă?

11
Răspunde Raportează
VerginicăVacăGrasă
în 27 Martie 2024 | VerginicăVacăGrasă întreabă:

Hey fetelor, băieții mare atenție! Fetelor, cum reacționați atunci când mergeți în vizita la părinții iubitului vostru iar după ce s- a terminat de mâncat mama iubitului vostru va roagă ...? (mai mult)

18
Răspunde Raportează
Maryyyaa
în 27 Martie 2024 | Maryyyaa întreabă:

Hey. Acum câteva zile am făcut sex pentru prima data dar când a întrat în mine nu a curs nimic. De ce oare? De atunci am mai făcut sex iar pe mine ma doare exact ca la început. Nu a reușit sa ...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
Naty2654
în 27 Martie 2024 | Naty2654 întreabă:

Buna, am o problema. Deci bff meu are iubit si s- a despartit de el si ne- a venit ideea sa ne razbunam pe el(eu am iubit). Voiam sa ma combin eu cu el si dupa aia sa ii dau papucii ca sa vada cum a suferit...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Lidia09
în 27 Martie 2024 | Lidia09 întreabă:

Îmi place o persoană pot să vorbesc cu ea, dar atunci când se îndrăgostește în mine eu mă depărtez și îl îndepărtez pe el. Care-i problema mea?

19
Răspunde Raportează
Lidia09

Așa un caz. Am mai povestit despre asta dar acum pe mine mă interesează altceva pentrucă istoria nu s- a terminat. Îmi place de un băiat(același) nu demult m- am îndrăgostit de el, este o lună...? (mai mult)

20
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 27 Martie 2024 |

De 2 ani eu nu- mi mai schimb partenerul la sex, mentionez ca pana la 20 am facut- o doar cu 4 el fiind ultimul.Totul decurge bine si frumos, in momentul in care ii fac oral e tare, sta sculata dar ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Lidia09

Cum să trezești interesul unui băiat pentru tine?

14
Răspunde Raportează
Naty2654
în 27 Martie 2024 | Naty2654 întreabă:

Cum a fost primul vostru sarut? La cati ani? Sunt curioasa

5
Răspunde Raportează
Lolalula
în 27 Martie 2024 | Lolalula întreabă:

Buna ziua! Pot sa rămân insarcinata in prima zi de menstruație? Chiar înainte sa îmi vină menstruația s-a întâmplat să se rupă prezervativul. Nu a ejacuat. Am văzut exact când s-a rupt.

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 27 Martie 2024 |

Mi- am pierdut increderea in mine cand am fost inselata in fosta relatie. Acum sunt geloasa si suspicioasa, dar am si motive sa fiu. Am vorbit de la inceput cu omul cu care sunt acum, i- am zis pentru...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 27 Martie 2024 |

Care ar fi abordarea echilibrata intr- o relatie de 3 luni, stand impreuna, in cazul in care am aflat ca fata mai mereu a fost atrasa de baietii sa zic asa care nu au fost seriosi cu ea? Eu care ofer...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Stefanosu91
în 27 Martie 2024 | Stefanosu91 întreabă:

S- a dat drept o femeie din Franța și mi- a trimis poze nud și mi- a cerut sa- i trimit și eu un video nud. Iar acum îmi cere bani pentru a nu trimite prietenilor mei de pe Facebook video. Ce pot ...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
anonim26262
în 27 Martie 2024 | anonim26262 întreabă:

Salut, am avut un contact sexual protejat, 2 numere si ejacularea s- a produs in afara vaginului, in prezervativ, iar intre numere m- am clatit cu apa si m- am sters, dar ce ma ingrijoreaza e ca nu...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Oniichannnn
în 27 Martie 2024 | Oniichannnn întreabă:

Bună, dacă am 16 ani și iubitul meu tot 16, am putea lua pilula de a doua zi de la farmacie? Teoretic suntem minori, ne va cere buletinul? Gen nu îmi doresc sarcina. Va mulțumesc

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 27 Martie 2024 |

Ce părere aveți de fetele astea, și aici nu mă refer neapărat la adolescente, dar și la cele de 20+ plus care trec de la o relație la alta și fiecărui partener ii declara dragostea pe social...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
SorinaMatache1
în 27 Martie 2024 | SorinaMatache1 întreabă:

Buna, am avut contact sexual cu iubitul dupa 2 zile de la terminarea menstruatiei. Prezervativul s- a rupt (s au rupt 2 la rand si nu stim de ce, a fost aplicat corect ) si am luat pastila de a doua ...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
SpoiledBrat
în 27 Martie 2024 | SpoiledBrat întreabă:

Câte sexe exista acum in 2024? Rog homophobii sa se abțină, nu exista doar 2 sexe

44
Răspunde Raportează
ttgwh45
în 26 Martie 2024 | ttgwh45 întreabă:

Atunci când există un contact sexual neprotejat și băiatul nu termină în vagin, dar nici in afara lui ( adică să mai aibă ceva până ejaculează ), se poate ca fata să rămân însărcinată,...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Lidia09
în 26 Martie 2024 | Lidia09 întreabă:

Băieții iubesc fetele doar pentru corpul lor?

14
Răspunde Raportează
Lidia09
în 26 Martie 2024 | Lidia09 întreabă:

Mi- a mai apărut o întrebare tot pentru băieți. Mă scuzați dacă vă tot deranjez cu întrebările mele, dar vreau să știu: De ce băieții nu reacționează la o fată cand e machiată (poate...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
DiannaDi
în 26 Martie 2024 | DiannaDi întreabă:

Fac eye contact uneori la sala cu un tip. I- am dat follow pe Insta. Ne avem amandoi acum. Ideea e ca nu imi scrie. Ce sa inteleg? Mi se pare prea mult sa ii scriu. Adica consider ca am spart gheata si...? (mai mult)

21
Răspunde Raportează
JulieDeni19
în 26 Martie 2024 | JulieDeni19 întreabă:

Bună ziua, aș dori să-mi răspundeți la o întrebare, eu am avut perioadă pe 19 martie și mi s-a terminat acum 4 zile, in ce zi sunt fertilă? Dau funda daca mă ajutați să aflu acea zi :))

3
Răspunde Raportează
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Alin5644466
    trimisă acum 11 ore

Alin5644466 întreabă:

Salutare, nu stiu categoria. Am nevoie urgent de ajutor am luat sala de permis auto cu 22 si cel de acolo a zis ca daca iau sala nu fac nimic si ies si imi iau lucrurile. Faza e ca nu m- am programat...? (mai mult)
    12 răspunsuri
  • justnme04
    trimisă acum 11 ore

justnme04 întreabă:

Am luat ieri seara o pereche de adidasi de la diechmann de la mall si azi i am purtat mai bine si imi sunt cam stramti si as vrea sa ma duc in seara asta sa i returnez sa mi dea o marime mai mare cu bonul,...? (mai mult)
    6 răspunsuri
  • Alexandru9971
    trimisă acum 11 ore

Alexandru9971 întreabă:

Buna ziua. pentru saptamana viitoare am un proiect la ed antreprenoriala:prezentarea propriului plan de afaceri. nu aveti cumva vreun document in word/powerpoint/canva sa ma inspir putin, nu am nicio ...? (mai mult)
    6 răspunsuri
  • Anisoara4
    trimisă acum 15 ore

Anisoara4 întreabă:

Deci i- am facut lui iubi oral si si a dat drumul si s- a sters cu servetele si cred ca dupa au trecut 15 minute si a bagat penibil puțin la mine în fund doar un sfert din cap dar nu si a mai dat drumul...? (mai mult)
    6 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.684
  • Întrebări: 3.953.086
  • Răspunsuri: 17.653.483
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 49 minute
Ce zici de un quiz?
Fotbal

Fotbal

Pele? Maradona? Hagi? Dar cate stii de fapt despre sportul tau favorit?

Start quiz
Categorii
  • 652.015 Adolescenţi
  • 55.570 Afaceri & Financiar
  • 22.869 Artă şi Cultură
  • 72.805 Auto & Moto
  • 144.234 Beauty & Fashion
  • 16.484 Benzi desenate
  • 55.057 Carieră
  • 20.343 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.128 Conversaţii