| Lore5668 a întrebat:

Acum o saptamana fostul meu s-a despărțit de mine pe motivul că nu mai simte ca la inceput. Știa că sufăr si ca mor de durere dar nu a încercat nici să ma calmeze. De atunci daca imi da un băiat ador la poze ca intreaba cine e, daca mai port brățara de la el..etc. Acum o seara am văzut pe insta ca a facut grătar cu niste prieteni si a băut. Dimineata m-am trezit cu apeluri si mesaje de la el, noi nu mai vorbisem de câteva zile. Dimineata l-am intrebat de ce m-a sunat si a zis ca era amețit si voia sa sune pe altcineva, dar m-am sunat din greseala pe mine de vreo 3 ori. După m-am intrebat daca il mai plac si am zis ca da. După a zis cat la suta am zis ca destul de mult si a zis ca ok, doar intrebase. Oare mai vrea ceva cu mine? I s-a făcut dor cand era amețit sau de ce m-a sunat?

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

laughing)) Nu-i mai arata ca tii la el, ca ti-e dor de el etc etc. ca numa te faci de ras, nu se mai intoarce la tine daca ii zici ca da, din contra, o sa rada cu prietenii lui de tine cel mai probabil gen: "uite fraiera inca tine la mine"

| corbulalbrosu a răspuns:

Sa nu ai prea mare/multa incredere in vorbele sale. Chiar si daca inca iti place si iti este dor de el incearca sa ascunzi asta si sa te comporti cat se poate de indiferenta fata de el. Doar daca vei manifesta o indiferenta evidenta, probabil ca vei reusi sa-ti dai cu adevarat seama ce ''hram poarta'' si in ce masura mai poti avea incredere in fosta relatie. Multa sanatate!

| Hammurabi a răspuns:

Scuze pentru răspunsul ăsta.
Te-a sunat să vadă dacă mai ești la fel de fraieră ca atunci când te-a părăsit.
Dacă eram în locul tău, îl trimiteam în mămicuța lui cu a treia viteză cosmică.

| Plato a răspuns:

Stii ca, pe vapoare, se pun barcutele alea mici, de salvare? Exact asta esti tu. A vrut doar sa stie ca, in caz ca ramane pe uscat o perioada, sa poata veni oricand la barcuta de salvare. Acum e linistit, stie ca, daca esueaza, il astepti tu la orice ora. Esti planul B, butonul de urgenta, cum vrei sa-i zici.

Trebuie sa fii extrem de naiva, fara pic de stima de sine, sa-l mai astepti sau sa-i mai dai macar sare-n ochi. Daca tu l-ai primi inapoi, inseamna ca stima de sine a ta e 0, ca accepti ideea de a fi doar un obiect al cuiva.