| SuntFataa a întrebat:

Acum o saptamana si putin am vorbit o seara cu un tip (el si-a manifestat interesul de ceva timp) insa a doua zi nu i-am mai raspuns pentru ca ma interesasem si aflasem lucruri cam naspa despre el.
Acum cateva zile am aflat ca il confundasem si nu era persoana care am crezut eu ca este. El mi-a lasat doua mesaje iar acum sigur nu o sa imi mai lase desi acum vreau sa vorbim. Nu stiu prea multe despre el insa imi cam vine sa ii raspund la mesajele de acum o saptamana si ceva si sa ii spun ca nu i am mai raspuns pentru ca l-am confundat. Singurul lucru care a face sa nu o fac este ca nu vreau sa par eu interesata de el sau ceva de genul pentru ca nu vreau sa pic de proasta daca el e genul care vorbeste cu anumite tipe doar sa se culce cu ele sau chestii. Nu am de unde sa stiu pentru ca nu-l cunosc si poate nu e asa dar daca e. ce ziceti? ii scriu si ii zic de ce n am raspuns sau o las asa?

6 răspunsuri:
| Jassmina a răspuns:

Daca nu te simti atrasa de tip, da-i pace!
Daca-ti place si ai vrea o relatie cu el, raspunde-i!

| OldSoul a răspuns:

In opinia mea oricum ai da-o o sa para ciudat.

Cel mai bine ii spui ca ai avut ceva probleme cu telefonul/internetul si nu s-au trimis mesajele.

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

Pare-se ca el iti pare o friptura si-i vrei pulpa; chiar si gaina se opreste si spune suratelor ca s-a impiedicat, iar cocosul doar asa a reusit sa o calce.
succes!

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

De ce nu vrei sa pari interesata de el, daca esti interesata de el?
Scrie-i, explica-i confuzia.Nu cred ca asa pici de proasta.

| PIPER23 a răspuns:

Raspunde'i si spune'i ca l'ai confundat. Dar nu insista cu mai mult. Raspunde'i si vezi ce reactie are. Probabil o sa insiste apoi sa mai vorbiti, si tot ce trebuie sa faci e sa fii atenta la el, sa'i descoperi personalitatea, analizezi atitudinea si posibilele intentii.

| KlArt a răspuns:

Doar o deșteaptă poate pica 'proastă' și doar o proastă poate pica 'deșteaptă'. Oricum, eu cred că vor ieși ceva lucruri inteligente de-aici. Doar Dumnezeu știe ce 'istoric' oi mai avea și tu. Dar, 100% ești ne......hotarâtă.