| Virkno a întrebat:

Ai o problema daca nu ai prietena la 17 ani? Raspuns detaliat!

7 răspunsuri:
| LiveYourLife a răspuns:

Nu mi se pare ceva absurd sa nu ai o prietena la varsta asta
poti avea o prietena atunci cand te simti pregatitwinking

| Virkno explică:

Kruger2 nu despre mine este vb e vb de un prieten m-a intrebat si eu nu stiam ce sa zic.

| Kruger2 a răspuns:

Nu neaparat. Daca tu nu simti nevoia de a avea o prietena, deci implicit de a-ti impartasi bunele si relele cu cineva si esti mai solitar din fire, nu trebuie sa te fortezi sa placi pe cineva sau sa stai cu o anumita persoana doar de dragul de a sta. Daca nu ai mai avut prietena pana acum si n-ai simtit nevoia, inseamna doar ca esti mai solitar din fire dar poate ar trebui sa te deschizi in fata cuiva. Sau nu. Depinde de caracterul tau. Eu te sfatuiesc sa incerci sa scoti la o cafea o fata pe care o consideri draguta. happy

| aleSsiax a răspuns:

Nu ai nici o problema, dupa parerea mea

| Ronnii33 a răspuns:

Ori esti urat ori nu ai noroc

| RheaLustzig a răspuns:

Deci:
1.Ori esti urat.
2. Nu ti-ai dat interesul pana acum.
3.Esti timid.
4. Vrei sa iti pastrezi puritatea. laughing
5.Toate cele de mai sus.
6.Ai o fobie pentru fete.(ceea ce ar fi ciudat)

| SCARLET_8977 a răspuns:

Doamne! de ce trebuie sa ai o priblema daca nu ai o prietena la 17 ani? happynu nu ai o problema poate nu ai prietena deorece nu ai gasit inca acea persoana potrivita acea persoana care sa te atraga si cu care ai vrea sa stai mereu sau poate nu esti pregatit inca sau iti este teama dar nu iti dai seama dar oricum nu este niciodata prea tarziu si nu iti mai face atatea griji paaaa sper team putut ajutahappyhappy