Daca ii pasa de tine avea rabdarea necesara sa astepte sa se linisteasca lucrurile,dar tare ma tem ca in perioada cat v-ati despartit si-a gasit pe alta care nu are probleme sa iasa cu el, va trebui sa te resemnezi si sa il lasi in pace, daca vrea sa mai aibe de-a face cu tine bine, daca nu, tu sa nu alergi dupa el
Baiatul are putin orgoliu in el.Ii place oarecum situatia si sa fie rugat.
Joaca dur ![]()
Vrea sa obtina mai mult cu aceasta ocazie:
''baiatul imi zice ca desi el ma iubeste ca pe o prietene si tine la mine, nu mai vrea momentan sa fie cu mine pentru ca nu e sigur ca ne va fi bine, si ca aveam certuri. Aveam certuri pentru ca nu puteam sa ies mult cu el, dar nu certuri mari, discutii doar.''
Sperie-l putin si da-i de inteles ca o sa te piarda, daca nu ia o decizie.
Teoretic atunci va simti ca te va pierde si va face ce e de facut ![]()
Insa atentie ce spui si cum spui.
Exact asta am ft, m-am rugat putin de el si am vazut ca cedeaza, si dupa i am zis ca e decizia lui,, si ca nu voi mai ramane nici prietena cu el si ne-am impacat
L-ai lasat sa fie liber si si-a dat seama ca ii este mai bine fara tine. Daca tinea intr-adevar la tine ar fi asteptat
E cam aiurea ce zici tu acolo, Tatal tau daca in final a acceptat, el daca te iubea nu mai facea si el mofturi prostesti, parerea mea ca e un motiv doar si atat, mai bine te gindesti la altul!