| Vlad2Vlad98 a întrebat:

Ajutor cu niste sfaturi, ieri seara i-am facut sex oral iubitei mele, este prima data cand fac asta si a fost ok, dupa care mi-a facut ea, 2 minute si mi-a spus ca nu mai poate continua, am spus ok, intr-un fel am inteles-o si i-am spus ca doar daca vrea ea sa faca, ar trebui sa faca, nu am obligat-o si nici nu am de gand sa o oblig, pana la urma, asta e cel mai important sa ai o anumita libertate de decizie. In fine, azi dimineata o vedeam destul de suparata, cand am dus-o la scoala. Eu cred ca este suparata de seara trecuta, pentru ca de obicei seara cand suntem fiecare la casele noastre vorbim pe net, insa mi-a spus ca nu are chef de vorba, tin sa mentionez ca inainte sa se intample faza cu sex oral era foarte bine dispusa, ce as putea sa fac sa se simta mai bine? Ce ar trebui sa ii spun? Chiar tin la ea! Ea are 17 ani iar eu 18

Răspuns Câştigător
| minrest a răspuns:

Sexul oral facut de femeia si cel facut de barbat nu sunt echivalente, pentru femeie sa i se faca este o placere foarte mare, adesea mai mare ca sexul vaginal, si poate fi necesar ca sa aiba orgasm; iar noi barbatii nici nu putem ajunge la orgasm doar prin sex oral in sine, trebuie stimulare manuala ca altfel dureaza toata noaptea. Eu unul fac cat pot mai bine, si o las sa imi faca si mie trei miscari, asa ca sa fim chit. Tu castigi ca ii faci sex oral, ca o vezi incinsa bine, asta merita putin efort. Femeia nu e ca barbatul, se poate simti injosita; in plus, daca ai un obiect voluminos in gura se activeaza reflexul de respingere. Multi barbati fac femeii, dar nu accepta sa li se faca; e si asta o abordare.

7 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Probabil se simte ciudat fiind prima data, lasa-i un pic de spatiu si nu aduce subiectul in discutie,

| MihaiNicu23 a răspuns:

Ar trebui sa ii spui ca o iubesti si o perioada sa nu ii mai aduci aminte de faza cu oralul.

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

Sa o intrebi motivul schimbarii

| HazelEyes77 a răspuns:

Probabil fiind o experienta noua pentru ea nu s-a simtit tocmai confortabil si posibil sa nu fi fost pregatita psihic si are oarecum regrete ca a facut o. Nu fii insistent ii va trece supararea si indispozitia stai linistit. Spune i ca n are de ce sa se simta jenata de seara trecuta si nu trebuie sa se repete experienta daca nu i face placere si nu se simte ok.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Ba da de aceea este suparatã, si-a dat seama cã esti un pãmpãlau care dã limbi, fara sa astepte un sex oral memorabil.

Oferã i putin spatiu, si când se intoarce spune cã trebuie sa-ti facã un oral de 30 de minute plus bonus la testicule, daca nu te desparti de ea. SI NU MAI DA LIMBI! Eventual doar la gât si sâni jos doar joaca-te cu degetele.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Poate nu se simte bine facand oral si a facut asta doar la insistentele tale, iar acum regreta!

Răspuns utilizator avertizat